Szépüljünk

Gödröcskéket akart, lyukacskákat kapott az arcára a nő

A plasztika újabb "csodája"...

Egy brit ügyvédjelölt, Cherelle Campbell saját bevallása szerint mindig is gödröcskés arcot szeretett volna. Egyszer épp egy barátjával viccelődött azon, hogy milyen szépészeti beavatkozásokat végeznek manapság, ekkor tudta meg az internetről, hogy bizony már gödröcskéket is lehet plasztikáztatni.

A fiatal nő némi tétovázás után be is jelentkezett a műtétre egy londoni klinikán. Kikötötte, hogy feltűnő gödröcskéket szeretne. A beavatkozás 1500 fontba, vagyis nagyjából 560 000 forintba kerülne, ám Cherelle ingyen kapta, cserébe, amiért egy brit tévécsatorna dokumentumfilmet forgathatott róla.

Az eljárás során szike segítségével lyukasztották ki az arcát, majd így alakították ki a meglehetősen mély és természetes hatásúnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető gödröcskéket. “Még a hatása alatt vagyok, mert nem gondoltam, hogy ennyire mélyek lesznek. Vegyes érzelmeim vannak. Ha egyszer begyógyulnak, tudom, hogy szeretni fogom őket” – nyilatkozta a műtét után Cherelle.

Gödröcskéket akart, lyukacskákat kapott az arcára a nő

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top