Szépüljünk

12 Instagram-oldal, ahol rengeteg frizuratippet leshetsz el – képek

Nem szégyen egy-egy ötletért az Instagramra látogatni, mert kimeríthetetlen tárház is a képmegosztó oldal, ha valami újat szeretnél csinálni a frizuráddal.

Az idei frizuradivat egyelőre még csak kopogtat a hazai fodrászoknál, de a legmenőbb külföldi hajszobrászok, modellek, divat- és beauty bloggerek már úgy vágják, festetik és fonják a hajukat, ahogy a trend megköveteli. Idén divat lesz a felborotvált haj, a skandináv hullám és a fonat minden mennyiségben. 

Ha még nem tudsz francia fonatot készíteni, akkor itt az ideje, hogy megtanuld, mert idén ez is menő lesz. Íme a 12 Instagram-oldal, amelyik gyorsan képbe hoz a 2016-os frizuradivattal, és rengeteg hasznos tippet és trükköt leshetsz el, főként hajfonás témakörben.

 Még több frizuratrend az NLCafén:

1. @Braidsxtwy

Stirring up the heat????…. As usual #labraider #shesback #braidsgang #braidsxtwy

Twy B. | @t2dawy (@braidsxtwy) által közzétett fénykép,

 

A latin-amerikai lányok kedvenc fonásait ő készíti el. A haja védjegye, és csodás fonatokat mutat nagyjából hetente.

2. @AuroraBraids

Amikor két norvég nővér belekezdett az Instagramfiókjába, hogy megmutassák az egymásnak készített frizuráikat, nem gondolták volna, hogy ennyire sikeresek lesznek. A duót azóta 151 ezernél is többen követik. Ravasz fonatok, sok-sok fonási ötlet vár az oldalukon!

Love big dutch braids❣We used our @samvillahair textur iron to create lots of volume!

Mia & Linda (@aurorabraids) által közzétett fénykép,

 

Dutch braid updo❤️

Mia & Linda (@aurorabraids) által közzétett videó,

 

3. @KirstenZellers

This is the most accurate shirt I've ever worn.. #imthebabygottaloveme

Kirsten Zellers (@kirstenzellers) által közzétett fénykép,

 

 

Kirsten Zellers szépségblogger és hivatásos Youtube-vlogger, hosszú szőke hajfonata nagyon népszerű a képmegosztó oldalon. Nem is csoda, hiszen naponta oszt meg magáról egy-egy szuper képet.

4. @HairRomance

 

 

A végtelen ötletekkel teli, zsúfolt Instagram-oldal a legjobb lelőhely a tanulásra vágyó hobbifodrászoknak. Az oldal vezetője, Christina rengeteg hajkölteményt mutat be magán és modelljein. Sőt! Már saját könyve is megjelent Hair Romance címmel, ahol további ötleteket lehet ellesni. 

5. @MissySueBlog

 

Practicing for a new tutorial! What styles would you like to see? ???? #missysueblog

Missy (@missysueblog) által közzétett fénykép,

 

Anyuka YouTube- és Instagram-tulajdonos, és kreatív frizurakészítő, aki nagyon erős a social médiában. Erről meg sem kell kérdezni 472 ezernél is több követőjét, elég ránézni a MissySue csatornáira és követni. Ha a hajfonást szeretnéd megtanulni, akkor irány a blogja és az Instagram-csatornája.

6. @LilithMoonLife

 

 

 

Íme az egyik leghíresebb francia blogger, akinek csodás szőke fonataiért nemcsak Európából rajonganak. Lilith rengeteg Youtube-videót készít a kezdőknek, akik megtanulhatják vele együtt, hogyan lehet elkészíteni ezeket a csodás fonatokat. 

7. @BraidsbyJordan

Fishtails into a Twisted Faux Braid on myself today ???? #luxyhair #dirtyblondeluxyhair

braids & hairstyles (@braidsbyjordan) által közzétett fénykép,

 

Half-Up 5-Strand Crown Braid on myself today ???? #luxyhair #dirtyblondeluxyhair

braids & hairstyles (@braidsbyjordan) által közzétett fénykép,

 

A mindössze 18 éves kanadai lány igazi csodagyerek. Egyrészt nagyon kreatív fonatokat készít magának és barátnőinek, és mindezt úgy is tálalja az Instagramon, hogy arra jó ránézni.

8. @BestBoxBraids

@mimatheflower #braids #boxbraids #bestboxbraids

Box Braids (@bestboxbraids) által közzétett fénykép,

 Az afro hajból készült fonatok királynője minden héten megújítja a hajkoronáját valami extra színnel vagy fonástechnikával. Egyedi stílusáért sokan odáig vannak.

9. @Twintress

???? #instabraid #braidsforgirls #kissinfashion #americanstyle #hairsandstyles #hairstylescontest

@twintresses által közzétett fénykép,

 

 

Ikrek, szőkék, hosszú hajúak és nagyon szeretik a hajukat fotózni. Van is miért, mert mindig jól néznek ki. Cuki kutyáik is vannak, és a fonatok mellett ők is sokszor felkerülnek a képeikre. Ismerd meg őket!

10. @HairByMissKellyO

 

 

Ha színes fonatokat nézegetnél, akkor HairByMissKellyO csatornája a legjobb választás. A szürreális, színes vibrálás egy percre sem áll le a hivatásos hajstylist Instagram-csatornáján.

 

11. @BeyondthePonytail

Blondie! ✨ look created by @hairbyjillianjensen @hairbyjillianjensen ✨ #imallaboutdabraids #beyondtheponytail

Beyond the Ponytail (@beyondtheponytail) által közzétett fénykép,

 

That HAIR! Goals!! ???? Look created by this beauty @glambytoriebliss ???? #imallaboutdabraids #fiidnt #beyondtheponytail

Beyond the Ponytail (@beyondtheponytail) által közzétett fénykép,

 

Az Angela Cattaneo által működtetett oldal egy fodrászt és önjelölt fonásrajongót takar, aki a saját hashtage alatt ( #beyondtheponytail) posztolja a képeit. Az biztos, hogy itt nem fogsz unalmas lófarkakat látni, csak válogatott frizurákat. 

 

12. @InstiBraid

amazing tutorial by a lovely instabraider: @morgbullard ???????? thanks for the submission!

I N S T A B R A I D (@instibraid) által közzétett videó,

 

Tag your bestie! ????: The amazing @nicholeciotti

I N S T A B R A I D (@instibraid) által közzétett fénykép,

 

Az egymillió követővel rendelkező oldal a legnépszerűbb inspirációforrás az Instagramon azoknak, akik szeretnék befonni a hajukat. A két floridai tini által indított oldal a kreatív fonatok tárháza. Szemezgess bátran, tényleg óránként frissül egy-egy frizurával a csatorna.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top