Szépüljünk

5 nagyon divatos frizura rövid hajból

Ha mostanában készülsz rövid hajat vágatni, és szeretnéd, ha a frizurád megfelelne a legaktuálisabb trendeknek, akkor figyelj! Mutatjuk a szezon legdivatosabb rövid frizuráit.

Butaság azt feltételezni, hogy a rövid haj fiús! A rövid frizura nagyon is lehet nőies! Persze meg kell tanulni a technikát, amivel beszáríthatjuk a tincseinket, és érdemes speciális hajformázó kencéket is beszerezni a rövid hajhoz, de így sem kell félni tőle! Ráadásul egyre több híresség vágatja le hosszú hajkoronáját, sőt, 2019-ben a világ legszebb nőjének is egy rövid hajú hölgyet választottak meg.  „Olyan világban nőttem fel, ahol az olyan nőket, mint én – ilyen bőrszínnel és ilyen hajjal – sosem nevezték szépnek. Azt hiszem, ezek az idők véget értek”- mondta. És most jöjjenek a legtrendibb rövid frizurák!

Aszimmetrikus bob

Aszimmetrikus bob

Aszimmetrikus bob (Getty Images)

A bob frizura változatlanul trendi, jelenleg épp az aszimmetrikus változata a legmenőbb.

Hosszú pixie

Hosszú pixie

Hosszú pixie frizura (Getty Images)

Az elmúlt évek legdivatosabb rövid haja, a pixie frizura is velünk maradt, csak épp egy kicsit “megnőtt” a korábbi verziójához képest.

Undercut

Undercut frizura

Undercut haj (Getty Images)

A hipszterek nagy kedvence, az undercut továbbra is tartja magát. A rövid haj egyik előnye, hogy ehhez a legkevésbé kockázatos ilyet vágatni, hiszen ha úgy döntesz, hogy lenöveszted, viszonylag hamar utoléri a haj többi részét.

Hetvenes évek stílus

6 nagyon divatos frizura rövid hajból

A hetvenes évek stílusa nemcsak az öltözködésben és a hosszú frizurákon tért vissza, de a korszakot idéző rövid haj is menő.

Geometrikus

Geometrikus frizura

Geometrikus frizura (Getty Images)

Nagyon divatosak a karakteres, geometrikus formára nyírt rövid hajak. Ilyen frizurát azonban csak akkor vállalj be, ha tudod is viselni.

És hogy jól állna-e neked egyáltalán a rövid haj, azt az 5,5 centis módszerrel könnyen eldöntheted.

Nézegess még szuper frizurákat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top