Szépüljünk

Ezek lesznek a legmenőbb frizurák télen

Sapkaszezon ide vagy oda, fontos, hogy frizuránk az őszi-téli hónapokban is divatos legyen. Jó hír, hogy a hétköznapok hajtrendjei esetén csupa természetes szépség áll a népszerűségi listák tetején, így nem kell aggódni, hogy az első fuvallat szétzilálná a precíz gonddal beállított menő hajkölteményünket.

Laza kontyok

A tavaszi nyári szezon slágere a lazán feltekert konty volt, ami továbbra is divatban marad. Elkészíthetjük a tarkónál, de akár a fejünk tetejére is púpozhatjuk, lényeg, hogy ne akarjunk tökéletes mesterművet alkotni. Pár ügyes tekerés elég, a kilógó hajvégekkel pedig kár törődni.

Hajdivat 2016 telén (X)

 Természetes hullámok

A hajvasalás szerelmeseinek rossz hír, hogy télen nagyobb divatja lesz a természetesnek ható hullámoknak, mint a kiegyengetett tincseknek. Persze nem kell azonnal daueroltatásért időpontot foglalni elég, ha este készítünk pár fonatot, feltekerjük néhány hajcsavaróra tincseinket vagy megpróbálkozunk a nagy tárcsás hajszárítófejjel feltuningolni sörényünket. Egy kis hajhab azért nem fog ártani, hogy mindez szépen rögzüljön is, de erőlködésszagú semmiképp se legyen az eredmény.

Hajdivat 2016 telén (X)

 Frufru minden mennyiségben

Kellene egy kis változás? Vágass frufrut! Az őszi-téli szezon egyik nagy slágere ugyanis ez, legyen akár félhosszú vagy hosszú a hajad, hullámos vagy egyenes. Télen ráadásul kényelmesebb is kipróbálnod ezt a sérót, ami ha mégsem jön be, a jövő nyárig még bőven megnövesztheted.

Hajdivat 2016 telén (X)

 

Ha bevállalós vagy, és a fenti ötleteket túl hétköznapinak találod, jöjjön pár extraság is.

Műraszta

Hivatalosan ugyan a 2017 tavaszi/nyári divatbemutatókon debütáltak a hirtelen nőtt raszta tincsek – egészen pontosan Marc Jacobs agyából pattant ki a szikra, hogy modelljei ilyen frizurákkal vonuljanak a kifutón –, de miután Rihanna is váltott erre a frizurára, valószínűsíthető, hogy már télen megnő a száma Bob Marley semmiből felbukkant imádóinak.

Hajdivat 2016 telén (X)

https://www.instagram.com/p/BLHJKWrA8Sp/

 

Kreppelt tincsek

A ’90-es évek frizuraőrülete visszatért. Olyannyira, hogy kinyilváníttatott, trend lesz belőle télen, ennek pedig már fele sem tréfa. A hajvasaló és hajsütővas mellé így ideje egy kreppelőt is beszerezni és előkeresni, milyen frizurával is hódított Britney Spears hajdanán. Ha máskor nem, egy közelgő halloweeni buliba mindenképp jó frizura lehet egy kreppelt lobonc.

Hajdivat 2016 telén (X)

 Mega volumen

A természetes hatás kimaxolásáról van szó, ami a göndör tincsekre koncentrál. Lényege, hogy ha ilyen karakteres hajtípussal rendelkezel, még véletlenül se akard kiegyenesíteni, inkább turbózd fel amennyire csak tudod, hadd lássa ország-világ, micsoda gyönyörű hajkoronád van.

Hajdivat 2016 telén (X)

 

Fotók: theblondesalad.com, harpersbazaar.com, alltihngshair.com, byrdie.com.au, http://www.renefurterer.com, vogue.com, thesun.co.uk,

 

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top