Szépüljünk

Bőrápolás a javából: ezért fontos, mit választasz

Hogy mi a titkuk azoknak a szépségápolási készítményeknek, amelyeket megszeretünk? Az, hogy minőségi alapanyagokból készülnek, és megbízhatunk bennük. A hatékony arc- és bőrápolás a jól megválasztott termékeknél kezdődik.

A Cosmia minden nap kényesztet a test, az arc és a haj ápolásával. A bőrgyógyászatilag tesztelt tusfürdők érzéki, egzotikus, virágos illatai nemcsak frissítenek, hanem a lelkedet is feltöltik. A hajápolók is csodás, frissítő illatúak és a száraz, töredezett, göndör, korpás, illetve festett vagy színezett hajra is találsz közöttük neked valót.

Bőrápolás a javából: ezért fontos, mit választasz

A szépség nagy kincs, amiért mindig meg kell dolgoznunk. Ahogyan a belső ragyogásért is csiszolnunk kell a lelkünket, úgy a bőrünk is igényli a törődést és az odafigyelést. Ezért nem mindegy, hogyan bánunk vele, és hogy megadjuk-e a bőrünknek mindazt, amire szüksége van az egészséges működéshez és a szépséghez. A megfelelő folyadékfogyasztás és a vitaminokban, tápanyagokban gazdag étkezés mellett a külső táplálásnak is jelentő szerepe van ebben. A legtöbb, amit magunkért tehetünk, ha olyan termékeket használunk a szépségápoláshoz, amelyek a bőrünknek megfelelő összetételűek, és olyan minőségűek, amelyben bátran megbízhatunk.

Modern külső, a természetből inspirálódott termékek, utazásbarát kiszerelés – a Cosmia olyan speciális bőrápolást nyújt, amely különleges törődés még a legérzékenyebb bőrűeknek is.

Bőrápolás a javából: ezért fontos, mit választasz

A Cosmia by Auchan termékcsalád kiváló készítményei tökéletes megoldást nyújtanak, ha az arc kényeztetése vagy a testápolás a cél. Az arcápolók a feszesítő és energetizáló formuláiknak köszönhetően javítják a bőr rugalmasságát és visszaállítják a természetes ragyogását. Az hidratáló, antiaging összetétel fiatalon tartja a bőrt. A krémek nappali és éjszakai változatban is kaphatóak, a különböző korosztályok számára kialakított speciális összetevőknek köszönhetően keltik életre mind a fiatal, mint a korosabb bőrt. Akik a szemkörnyéküket szeretnék ápolni, azok intenzív szérumokat is választhatnak. A legérzékenyebb bőrűekről is gondoskodik a Cosmia, ugyanis a fejlesztőik olyan hipoallergén termékeket álmodtak és valósítottak meg, amelyek a hétköznapok során óvják és gyengéden ápolják a bőrt anélkül, hogy irritálnák azt. Az arcápolás összes fázisához találunk készítményeket a termékcsalád kínálatában.

A speciális Cosmia Collections bármely bőrtípus számára megfelelő ápolást nyújt, argánolajos és rózsás változatai egzotikus hangulatot teremtenek a fürdőszobádban. Az enyhén illatosított, természetes hatóanyagokkal kényeztető testápolókat, hajápolókat, tusfürdőket és bőrradírokat szikrázó narancs és bájos rózsaszín csomagolásban keresd az áruházakban és az online boltban.

Bőrápolás a javából: ezért fontos, mit választasz

A Cosmia termékei gondosan válogatott alapanyagokból készültek, hogy biztosan a legtöbbet és a legjobbat adják nekünk. Nemcsak az arc- és testápolók közül válogathatunk, hanem a bőrgyógyászatilag tesztelt tusfürdők érzéki, egzotikus, gyümölcsös vagy virágos illataival is felfrissíthetjük a hétköznapokat. A csodás illatokat, amelyek nemcsak a testünket, hanem a lelkünket is életre keltik, neves nemzetközi illatszakértők fejlesztették ki. A Cosmia-termékeket a boldogság és a természet inspirálta, mindezt tükrözik az igényes csomagolások is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top