Szépüljünk

3 hatékony és egyszerű DIY arcmaszk

Biztonságos és természetes megoldás, ráadásul még tök jó buli is, ha te magad kevered ki az arcmaszkodat! Ráadásul tutira hatékony.

1. Banános arcmaszk

A banánban köztudottan rengeteg a kálium, ráadásul emellett kiváló C-vitamin-forrás is! Az összezúzott banánt keverd egy kevés mézzel és citromlével (ez az enyhe savasság felel majd a hámlasztásért), vidd fel bőrödre, és engedd, hogy az beszívja az értékes tápanyagokat. 

 2. Kávés maszk

Ha arra gondolunk, mennyire feltölt energiával egy csésze kávé, nem nehéz elképzelni, hogy bőrünkre is jó hatással lehet! A kávé csökkenti a gyulladást, leviszi a pirosságot, és még finom arcradír is lehet! Őrölt kávét keverjünk össze egy kis citromlével és tejjel, míg sűrű pasztát kapunk – ezt a maszkot vigyük fel arcunkra.

3 hatékony és egyszerű DIY arcmaszk

3. Tápláló avokádómaszk

Az avokádót a jótékony zsírok és a rengeteg tápanyag miatt fogyasztjuk, ezek pedig bőrápolóként is szuperül teljesítenek. Az avokádós arcmaszk tényleg pofonegyszerű: a zúzott avokádót elég meleg vízzel és egy kis mézzel összekeverni, majd 10 percre felvinni az arcbőrre. Csodálatosan táplált, rugalmas bőr lesz az eredmény! 

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top