Szépüljünk

Felvállalta kopaszságát, modell lett a csodaszép ápolónő

Több mint egy évtizeden át rejtegette kopaszságát a fiatal nő.

Therese Hansson 14 éves volt, amikor alopecia következtében elveszítette a haját. Ezt követően több mint egy évtizeden át parókákkal rejtegette a kopaszságát ,és csak a családja, illetve a közeli barátai tudtak arról, hogy valójában nincs haja.

A svéd ápolónő aztán egy barátnője biztatására úgy döntött, leteszi a parókát és felvállalja kopaszságát a világ előtt. A célja az volt, hogy sorstársainak is példát mutasson, és minél több alopeciás beteg merjen megszabadulni a parókáitól.

#alopeciaawareness #alopecia #bald #baldgirl #baldgirls #baldie #nohairdontcare #confident #strong 👊🏼

Therese Hansson (@instabytess) által megosztott bejegyzés,

A csodaszép és különleges lányra felfigyelt egy modellügynökség is, és szerződtették őt, így Therese ma már modellként dolgozik.

Sorstársainak azt üzeni, hogy ne rejtőzködjenek, mert attól csak rosszabbul fogják érezni magukat. Legyenek inkább önmaguk, vállalják fel a testüket olyannak, amilyen. Azokkal az emberekkel pedig, akik így nem tudják őket elfogadni, ne törődjenek, mert nincs rájuk szükségük.

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top