Szépüljünk

1000 dollár értékű sminkcuccot tett tönkre egy kisgyerek

Egy Sephora vásárló osztotta meg a sokkoló képet a pusztításról.

Brittney Nelson sminkes épp a Sephora egyik parfümériájban vásárolt, mikor megdöbbentő látvány fogadta. Az egyik sminkplulton minden festék teljesen szét volt maszatolva és folyva, látszott, hogy valaki végigtapicskolta az összeset. A kézlenyomatból egyértelműen kiderült, hogy egy kisgyerek lehetett az elkövető. Az ott dolgozók sem tudtak mit csinálni, nyugalmat erőltettek magukra, fogták a pultot, és kivitték, majd eltakarították a rombolás nyomait. 

Nelson lefotózta a szétroncsolt termékeket, a képet – saját véleményével kommentálva – megosztott az interneten. Nem gondolta volna, hogy ezzel dühös válaszok tömkelegét szabadítja magára. A nő posztja alatt ez állt:  

„1300 dollárnyi (kb. 350.000 forint) szemfesték ment tökre egy kisgyerek miatt ma a Sephorában, aki nem is tud arról, mekkora kárt okozott. Anyák, kérlek, a sminktermékeiket a gyermekeitek nélkül vásároljátok, mert ez nem szórakoztató. A fotón nem látszik annyira, mekkora rombolás történt, pedig nem is dolgozom ott.”

Nelson posztja elképesztő vitát váltott ki a szülők körében, hogy vajon érdemes-e a gyereket drága termékeket áruló boltba magunkkal vinni vagy sem. Sokan teljes egészében elítélték Nelson reakcióját, és azzal vágtak vissza, hogy saját gyerekeiket is viszik mindenhova, akik azért sokszor teljesen jól viselkednek. Nelson hangsúlyozta, hogy üzenetét nem anyagyalázásnak szánta, csak más szemszögből nézi a történetet. 

msn lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top