Szépüljünk

Hízása segített a modellnek újra megszeretni a testét

A súlygyarapodása nem jelenti azt, hogy elhanyagolta volna a testét. Sőt!

Az ausztrál La’Tecia Thomas néhány évvel ezelőtt keményen edzett, és szigorú diétát követett annak érdekében, hogy vékony legyen. Hiába volt azonban látszólag álomalakja, ő maga nem volt boldog. Az egykor 36-os ruhaméretet hordó nő ma már 46-os méret, plus size modellként dolgozik, és boldogabb, mint valaha.

Hízása segített neki újra megszeretni a testét. Leszögezte azonban, hogy a súlygyarapodás nem jelenti azt, hogy elhanyagolná magát. Mi több: ma sokkal kiegyensúlyozottabb életet él, mint amikor vékony volt.

Azt mondja, a plus size modellekkel kapcsolatban rengeteg tévhit él az emberekben, például az, hogy egészségtelenül élnek és nem edzenek. La’Tecia hangsúlyozta: ő is és rengeteg kolléganője rendszeresen és egészségesen táplálkozik. Hozzátette: ő maga sosem érzett nyomást, hogy hízzon vagy fogyjon csak azért, hogy beleférjen a plus size modell kategóriába.

La’Tecia a pozitív visszajelzések mellett rendgeteg negatív kommentet is kap a közösségi oldalakon. 

„Ember vagyok. Néha nehéz végigolvasni bizonyos dolgokat. De ha pályán akarsz maradni, a legjobb, ha sok pozitív és támogató emberrel veszed körbe magad.”

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top