Szépüljünk

A fekete nőket ünnepli a Pirelli 2018-as naptárja

Naomi Campbell, Whoopi Goldberg, Lupitya Nyong'o és Sean 'Diddy' Combs is feltűnik a Pirelli 2018-as, csak fekete bőrű hírességeket szerepeltető naptárjában.

Különleges, izgalmas beállításokban láthatjuk majd a fekete hírességet a Pirelli 2018-as naptárjában. Az Alice Csodaországbanból inspirálódott fotózásban Naomi Campbell kegyetlen Vörös Királynőként fejezi le áldozatait, Lupita Nyong’o pedig Hőscincérként pózol.

A Pirelli idei húzása azért is nagyon különleges, mert tavaly sokan bírálták a naptárt a fekete hírességek elhanyagolása miatt, bár ez nem az első alkalom, hogy csak fekete modelleket szerepeltettek: 1987-ben már volt ilyen projektjük, amiben egyébként szintén szerepelt Naomi Campbell.

A Tim Walker egyedi látásmódját dicsérő werkfotók már első ránézésre is baromi izgalmasan néznek ki, már alig várjuk a teljes sorozatot! A Pirelli egyébként rendszeresen különleges koncepciókkal rukkol elő: volt már sikeres nőket vagy retusálatlan hírességeket szerepeltető kampánya.

TheGuardian

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top