Szépüljünk

7 hajfonási ötlet, amivel a rövid hajat is fel lehet dobni

Szerencsére a hajfonás nem csak a hosszú hajúak kiváltsága. A félhosszú vagy még az annál is rövidebb hajtípusokat is simán be lehet fonni, ha szeretnénk a frizuránkat feldobni, lazára vagy éppenséggel ünnepibbre venni.

Itt természetesen nem kell nagyon bonyolult timosenkói hajkölteményekre gondolni. A hosszúságból adódóan ez eleve lehetetlen küldetés lenne, ráadásul a rövidebb haj esetében egy ötletes, jól elhelyezett hajfonás a hajpántot is helyettesítheti, és nem utolsó szempont, hogy a hajfonás fiatalít is.

Bob és a hajfonás

A bob frizurából is simán lehet hajfonást csinálni, lehet, hogy nem annyira egyértelműen könnyen, mint egy hosszabb hajtípusból, de érdemes megpróbálkozni vele. A hajfonás ráadásul őrülten praktikus is lehet a fül alattig érő hajaknál is, ha éppen sportolunk. Akár edzőteremben erősítünk, akár a természetben futunk, hasznos, ha nem a tincsek tűrögetésével kell foglalatoskodnunk, de jól jön az otthoni sütés-főzés idején is.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top