Szépüljünk

Ezt mondogatja magának naponta a világhírű plus size modell

A fiatal lányoknak üzent a világ egyik legsikeresebb plus size modellje.

Bátor vagyok, ragyogó vagyok, gyönyörű vagyok, megkaphatom, és megtehetem, amit csak akarok

– ezt mondogatja magának mindennap a világ  egyik legsikeresebb plus size modellje, Ashley Graham. Egy tévéshowban elárulta, szerinte az önbizalom és a siker kulcsa a napi megerősítés.

 

Gimme dat String Bikini

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés, 2017. Nov 1., 16:02 PDT

A modell arra tanítja a fiatalokat, hogy ne a közösségi oldalakon keressenek megerősítést, hanem tudatosítsák magukban, hogy az ember értéke belülről származik.

Graham elmondta azt is, milyen borzasztónak tartja, hogy a teltebb nőket a plus size kategóriába sorolják, holott Amerikában például az ő méretei számítanak átlagosnak.

A modell felidézte hogy 17 éves karrierje bizony nem volt sima út, rengetegszer hallotta, hogy túl kövér, hogy nem lesz képes valóra váltani, amit szeretne, hogy a testalkata miatt nem elég jó. 

 

by Justin🖤

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 1., 21:36 PDT


Annyi mindent leküzdöttem, és most azt mondhatom a fiatal lányoknak: elég jó vagy, függetlenül attól, hogy mennyi narancsbőröd vagy hurkád van, mekkora a hasad, nem számít

– fogalmazott Ashley Graham.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top