Szépüljünk

Még egy idióta szépségtrend: megérkezett a Nike-szemöldök

Az elmúlt hónapok eléggé megterhelőek lehettek a szemöldökök számára: láttunk már hullámos, megduplázott és őrült mintákkal díszített változatot, a legújabb dili pedig a Nike logójából inspirálódik.

Mindenféle őrült és hordhatatlan szemöldököt láttunk már mostanában, és nem is akarnánk rangsort felállítani közöttük – mindegyik egyformán borzalmasnak tűnik. A legújabb dili a Nike-szemöldök, azaz amikor a szemöldökünket tényleg olyanra formázzuk, mint a sportmárka ikonikus logója. Hogy minek? Nem tudjuk. Legalább jól néz ki? Határozottan nem.

Mondjuk, nem is tudjuk, mire számítottunk a hullámos meg csillámos szemöldökök után… A „trend” amúgy elvileg Instagramról indult ki, és őszintén bízunk benne, hogy ott is marad. Ha szeretnénk kipróbálni, nem kell nagyon megerőltetnünk magunkat: rajzoljunk egy pipát a szemöldökünkből és már mehet is az instára a #nikebrows hashtaggel!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top