Szépüljünk

Nem bírtam abbahagyni a röhögést, amikor megláttam, hogy mit küldtek ajándékba a krémek mellé

Arckrémfétisiszta vagyok, és imádom azt a kéjes érzést, amikor megjönnek Dél-Koreából a krémjeim, felnyitom a dobozt, és várom, milyen termékminta lesz még benne – a rendelt cuccokon túl – ajándékba. Mert az ajándék, az jó.

Ha megnéznétek az unokahúgommal közös levelezésünket, pontosabban csak a fotókat, elég sok arckrém, rúzs, szemfesték és még több arckrém lenne ezeken a képeken, vagy mi valamilyen maszkkal a fejünkön. Nagyjából két éve szippantott be az arckrémipar, és ha baromi gazdag lennék – és már jótékonykodtam minden szervezetnek, akinek valaha akartam –, akkor arckrémmel töltenék meg egy kádat, és jól belefeküdnék, és csendben örülnék.  Na, de a lényeg az, hogy szoktunk online rendelni mindenféle krémeket. Ha ismered a rendszert, akkor te is tudod, hogy általában valami kis ajándékot – értsd: termékmintát – biztos mindig beletesznek a csomagodba az arckrémek mellé, pláne, ha Dél-Koreából rendelsz, de itthonról rendelt csomagban is szokott azért lapulni egy kis valami. Ezen a képen a termékminta-gyűjteményem figyel:

Ez a termékmintáimnak csak egy része

Szóval az ember lánya megkapja a csomagot, örül a régóta várt kencéinek, és külön öröm a hülye kis minták megnézése, megtapogatása, gyűjtődobozba helyezése. Viszont nemrég az unokahúgom csomagjába valami olyan, de olyan váratlan ajándékot pakoltak! Mutatom.

Igen, ez ott egy darab fogpiszkáló!

Tényleg egy  F O G P I S Z K Á L Ó -t csomagoltak a krémek mellé ajándékba, ami kétségkívül nagyon hasznos meglepetés. Külön pont jár érte, hogy nem csak úgy beledobták, hanem külön, egyesével csomagolt fogpiszkálót tettek nagylelkűen a csomagba. Annyira láttam volna ezt a szitut, ahogy csomagolják Kínában, és elfogyott a termékminta. Körülnéztek: „Áh, fogpiszkáló, tök jó lesz, csak haladjunk!” – és már csomagolták is. Nehéz megállni röhögés nélkül, amikor kibontasz egy ilyen meglepetéscsomagot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top