Szépüljünk

6 modell, aki bebizonyította, hogy a szépség relatív

A divatipar egyre inkább értékeli a szokatlan és merész megjelenést.

Hogy mi a tökéletes, arra sokan sokféleképpen adtak már választ, de ebben a vitában valószínűleg nem mostanában lesz megegyezés. Régebben, ha kinyitottunk egy divatlapot, hibátlan mosolyú, kifogástalan testű modellek néztek vissza ránk általában. Valami változhat, szerencsére, mert összeállításunkból is az derül ki, egyre több modell egy-egy testi szabálytalanságával tűnik ki a sorból, és vívja ki a népszerűségét.

Ashley Smith a két metszőfoga közötti hézagról ismert. Volt már a Gap és Levi’s arca, de a Vogue címlapján is láthattuk őt.

A post shared by Masha Tyelna (@mashatyelna) on

Masha Tyelna különleges megjelenését hihetetlenül nagy szemei teszik feltűnővé. Nina Ricci, John Galliano és a Givenchy is felismerte már rendhagyó szépségét.

🌟💛🌟 When your team are on top of their game ✨🌟✨#curls #beauty #bts

A post shared by Sabina (@thesabinakarlsson) on

 Sabina Karlssont természetesen vörös haja és szeplői emelik ki az átlagszépségűek sorából, emellett a nő még plus-size modell is.

✖ Untitled Girls Do It Better ✖ || #inmyskiniwin

A post shared by Mirian Njoh (@miriannjoh) on

 Az albínó modell, Mirian Njoh gyerekkorában sokat szenvedett, iskolatársai sokat csúfolták furasága miatt. Sok idő kellett hozzá, míg Njoh megbékélt kinézetével.

Cipriana Quann példát akar mutatni minden színes bőrű társának, hogy hogy soha ne szégyelljék a természetes afro hajkoronájukat, mert a természetes szépség a legszebb.

✌️😉

A post shared by Hanne Gaby Odiele (@hannegabysees) on

Hanne Gaby Odiele-nek elképesztően magas homloka van, és arccsontjai is rendhagyóak. A belga lány dolgozott már Diornak, a Guccinak, a Pradanak és Alexander Wangnak is. 

Brightside

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top