Szépüljünk

Így reagált a srác, mikor barátnője beadta neki, hogy kopaszra borotválta a fejét

Te mit csinálnál, ha a csajod hirtelen bejelentené, hogy letolta a haját tök kopaszra? Ez a srác nem viselte valami jól a hírt.

Egy ponton túl mindenki azt mondja, úgy szereti a másikat, ahogy van, és tök mindegy, mit csinál a külsejével. De azért valljuk be, egy olyan drasztikus változás, mint a haj kopaszra nyírása, azért elég sokkoló változás lehet a legtöbb embernek. 

A Jaredeth nevű srác sem viselte valami jól a dolgot, mikor barátnője, Amanda elküldte neki az ominózus képet. Persze Amanda csak egy appot használt, hogy megcsinálja a kopasz foltot feje búbján, és először nem is gondolta, hogy barátja beveszi majd a trükköt.

De a fiú annyira kiakadt, hogy Amandának muszáj volt beleállnia a szívatásba: azt mondta, munkahelyi kezdeményezés volt a kopasz folt, mert így próbálják felhívni a figyelmet a mellrák megelőzésére. Jaredeth reakcióit tényleg érdemes végigolvasni – nem igazán fogadta jól a hírt…

 

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top