Szépüljünk

15 férfi, aki új ember lett egy egyszerű hajvágástól

Biztos volt köztük, aki nehezen szánta rá magát a külseje radikális megváltoztatására, de tuti, hogy a végén mindannyian elégedettek voltak az eredménnyel. Remek előtte-utána fotókat hoztunk.

Amikor igazán rossz napom van, két dolog tud garantáltan helyrebillenteni: az egyik a Rákóczi túrós, a másik, ha jelenésem van Nikinél, a fodrászomnál. Egy-egy nála töltött délután ugyanis igazi testi-lelki wellness. Szeretek vele beszélgetni, neki mindig bátran kipanaszkodhatom magam, garantáltan meghallgat, megkínál egy finom kávéval, és mindig tud valami olyat mondani, amivel eltereli a figyelmemet a rossz hangulatomról. Az pedig szinte csak a grátisz, hogy a hajamat is újjávarázsolja.

És minden nő pontosan tudja, milyen őrülten szexi érzés az, amikor egy hajvágás jól sikerül. Kilépünk a fodrászatból, belekap a szél a csillogó, frissen megzabolázott tincseinkbe, és ilyenkor miénk a világ. Valami hasonlót élhettek át a most következő pasik is, miután fölálltak a fodrász székéből. Brutálisan jó frizurátalakítások következnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 via

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top