Szépüljünk

5 szuper arcmaszk tág pórusok ellen

Ha teljesen eltüntetni nem is lehet a tág pórusokat, alapos tisztítással és ápolással jelentősen csökkenthetjük a méretüket. Ebben segítenek többek között a most következő arcmaszkok is.

The Body Shop Himalájai tisztító agyagos arcmaszk

5 szuper arcmaszk tág pórusok ellen

Ez a 100%-ban vegán, mélytisztító, detoxikáló és fiatalságmegőrző arcmaszk a himalájai bambusz széntartalmának köszönhetően eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges olajat a bőrről, és antioxidánsban gazdag japán zöldtea-levelekkel radírozza a bőrt. Közösségi kereskedelemből származó teafaolaj-tartalmának köszönhetően tisztítja a bőrt és csökkenti a pórusok láthatóságát.

Vichy Mineral maszk

5 szuper arcmaszk tág pórusok ellen

Kaolin- és bentonitagyagot tartalmaz, amelyek segítenek eltávolítani a felesleges faggyút és a szennyeződéseket. Az aloe vera hidratál, az allantoin segít a bőr egyensúlyának fenntartásában. A formulát francia vulkánokból származó, ásványi anyagokban gazdag vichyi termálvíz egészíti ki. Érzékeny bőrön, bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelték. Hipoallergén. Nem komedogén. Használata után az arcbőr tisztának és puha tapintásúnak érződik. Rendszeres alkalmazás esetén a pórusok kevésbé látszódhatnak, az arcbőr kiegyensúlyozottabb lehet.

Yves Rocher Pure System mélytisztító maszk

5 szuper arcmaszk tág pórusok ellen

Ez a mélytisztító arcmaszk tisztítja a pórusokat és a mitesszereket, felszívja a felesleges faggyút, 
megújítja a bőr sejtjeit és csillapítja a kipirosodásokat. Látható hatékonyság már az első használatkor.

L’Occitane Pivoine Sublime Instant tisztítómaszk

5 szuper arcmaszk tág pórusok ellen

Ez az  arcmaszk a bőr tökéletlenségeit (olajos fény, eltömődött pórusok) célozza meg, ami a kombinált és zsíros bőrtípusok jellemzője. Ez az egyszerűen alkalmazható, gyorsan beszívódó maszk hatásos fegyver a fokozott faggyútermelődés ellen, az eltömődött pórusokat mindössze három perc alatt megtisztítja. A bőrtökéletesítő peóniaesszenciának, valamint a fanyar, bőrkiegyensúlyozó citruskivonatoknak köszönhetően összehúzza a pórusokat, a bőr textúrája láthatóan feszesebbé válik. A bőr tiszta, matt és szennyeződésektől mentes, egészségtől ragyogó lesz.

Avon Perfectly Purifying arcmaszk

5 szuper arcmaszk tág pórusok ellen

A holt-tengeri sót és iszapot tartalmazó iszappakolás kitűnően tisztítja és feszesíti a bőrt, hogy felfedje annak puhaságát, simaságát és feszességét. Felszívja a felesleges faggyút a bőrfelszínről és csökkenti a pórusok láthatóságát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top