Szépüljünk

5 erős fényvédő gyerekeknek

Fényvédőt használni a felnőtteknek is fontos, a gyerekeknek viszont fokozottan kötelező. A kozmetikai márkák kínálatában már bőven találhatunk dierekt gyerekeknek kifejlesztett, extra erős fényvédő termékeket. Most ilyeneket mutatunk.

Eucerin Sun Gyermek napozó spray FF50+

5 erős fényvédő gyerekeknek
Eucerin

Nagyon magas szintű UV-védelmet nyújtó napozó spray, 6 hónapnál idősebb gyermekek számára. Ez a könnyen felvihető, nem zsíros, vízálló napozó spray védi a gyermekek bőrét a napégéstől és csökkenti a hosszú távú UV-sugárzás okozta bőrkárosodás kockázatát.

La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+

5 erős fényvédő gyerekeknek
La Roche-Posay

Gyermekek érzékeny, világos bőrére. Napérzékenység és extrém intenzitású napsugárzás esetére. Magas UVA/UVB védelem. Széles spektrumú, fotostabil Ultra UVB/UVA védelem a Mexoryl®  SX és XL fényszűrőknek köszönhetően. Illatanyagmentes. Parabénmentes. Víz- és izzadtságálló.

Bioderma Photoderm Kid Spray SPF 50+

5 erős fényvédő gyerekeknek
Bioderma

A felületi UVA/UVB fényvédő hatás mellett a Photoderm Kid Spray valódi belső biológiai védelmet nyújt: Az úgynevezett Cellular Bioprotection® szabadalom megőrzi, illetve stimulálja a bőr védelmi rendszerét napozás közben.A szabadalom C-peptiddel alkotott speciális kombinációja, amely három természetes aminosav származéka, erősíti a védelmet a különösen a gyermekek érzékeny és vékony bőrére veszélyes UVB sugárzás okozta DNS-károsodás ellen.

Vichy Ideal Soleil  Napvédő Tej gyerekeknek SPF 50

5 erős fényvédő gyerekeknek
Vichy

A Vichy Mexoryl®-lal (fotostabil, széles spektrumú UVA- és UVB-szűrőrendszer) látta el naptejeit, hogy hatékonyan vegyék fel a küzdelmet az UV-sugarak káros hatásaival szemben, és védjék a  bőr értékes naptőkéjét. Illatanyagmentes, parabenmentes, színezékmentes, hipoallergén formulája érzékeny bőrön tesztelt, bőrgyógyászati és gyermekorvosi felügyelet mellett. Vichy termálvízben gazdag, nyugtató formulával. Védi a gyerekek bőrét a napégéstől és a későbbiekben jelentkező bőrkárosodástól.

A napfény 5 százalékát teszi ki az ultraviola – UV – sugárzás, melyen belül megkülönböztetünk UVA, UVB és UVC sugarakat. Az UVA sugárzás hatol legmélyebbre a bőrben, nem égünk le ugyan tőle, de ez tehető felelőssé a bőr öregedéséért, és szerepet játszik a melanoma kialakulásában is. A barnulást, illetve a leégést az UVB sugarak okozzák, melyek szintén felelőssé tehetők a bőrrák kialakulásáért. AZ UVC sugarak túlnyomó részét az ózonréteg kiszűri.
  

Nivea Sun Kids FF: 50+

5 erős fényvédő gyerekeknek
Nivea

Az UVA / UVB sugarak ellen is erős védelmet nyújtó napozóspray FF50+-es faktorszámú változatban. Vízálló, de fürdőzés után újra kell használni. Rendkívül erős védelmet nyújt kifejezetten a gyermekek érzékeny bőrére kifejlesztve. Az ápoló formula enyhén színezett, ezzel megkönnyítve a szülők számára az alkalmazást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top