Szépüljünk

Ennek a kutyának olyan hullámos tincsei vannak, amiről mi csak álmodunk!

Órákat tölthetünk a fodrász kezei alatt, megvehetjük az összes tengeri sós spray-t, ilyen csodásan hullámos tincseink akkor sem lesznek, mint amilyenekkel ezt a kutyát áldotta meg a természet!

 A kócosan hullámos tincsek, melyek pont úgy mutatnak, mintha a tenger stylingolta volna őket, minden nyáron szuper divatosak. A legtöbbünknek sajnos küszködni kell értük: hajfonással, hajcsavarókkal vagy a legtutibb tengeri sós spray-kkel, másoknak viszont a természet nagylelkűen megadta ezt a csodát – például ennek a kutyának is.

 “A kutyám füle pont úgy néz ki, mint a kép, amit a fodrászodnak mutatnál, ha laza hullámokat és karamelles melírt akarsz!” – ezzel az aláírással posztolta ki Kerbie Gibs a kutyájáról készült fotót, mi pedig nem is érthetnénk egyet jobban. A kutyusnak tényleg olyan tincsei vannak, amiért még a modellek és a sztárok is csak könyörögnek a fodrászuknak.

popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top