Szépüljünk

Ha már lebarnultál, bronzosíts!

A nyári hónapokban, ha már megfogott a nap, érdemes a pirosítódat bronzosítóra cserélni. Mutatjuk a kedvenceinket.

The Body Shop Honey Bronze

Ha már lebarnultál, bronzosíts!

Áttetsző, könnyed bronzosító gél, mely azonnal ragyogó és napbarnított bőrt varázsol. Természetes hatást kölcsönöz, sosem lesz tőle narancssárga a bőröd, és a használata is pofonegyszerű! A frissítő, olajmentes gél textúra azonnal hidratálja és frissíti a bőrt, miközben jellegzetes Honey Bronze-illatával elrepít a tengerpartra.

Isadora Shimmering Bronzing Oil

Ha már lebarnultál, bronzosíts!

Leheletkönnyű, a bőrön és a hajon egyaránt gyorsan felszívódó formula kellemetlen, zsíros érzet nélkül. Azonnali hidratálást, ápolást és védelmet nyújt, és kondicionálja a hajat és a bőrt. Kiválóan használható napozás utáni olajként is, hiszen hidratálja és nyugtatja a bőrt. Finom, energizáló, nyárias illattal.

L’Oreal Glam Bronze GG Cream

Ha már lebarnultál, bronzosíts!

Tonizáló krém a bőr tónusához igazodó, napbarnítottá varázsoló bronzpigmentekkel a fényes, napbarnított és bronzosított hatásért. A GG krém akár 24 órán át hidratál. Az SPF 25 fényvédő segít védeni a bőrt.

AVON True Glow barnító gyöngyök

Ha már lebarnultál, bronzosíts!

Púderes, istenien tündöklő sminkgyöngyök fényvisszaverő pigmentekkel, melyek egymással keveredve ragyogó hatást kölcsönöznek az arcbőrnek. 

Catrice Sun Glow matt bronzosító púder

Ha már lebarnultál, bronzosíts!

A matt bronzosító púder napbarnított színt kölcsönöz, mialatt mattítja bőrünket. Egy kevés is elég belőle, és máris magával ragad minket a nyár! Két színkombinációban kapható világosabb és sötétebb bőrtónusúak számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top