Szépüljünk

Sminkelj párnákkal!

Akár a teljes sminkedet elkészítheted már kizárólag szivacspárnás sminktermékek használatával. Bebizonyítjuk.

Alapozó: The Body Shop Fresh Nude Cushion 

Sminkelj párnákkal!

A Fresh Nude Cushion Foundation egy multifunkciós folyékony alapozó, amely telis-tele van bőrápoló alapanyagokkal, hogy 24 órán át hidratálja arcbőröd. Könnyed, félmatt formulájának köszönhetően nem nehezíti el a bőrt, ellenben rétegezhető a nagyobb fedés elérése érdekében.Az alapozó frissességét bárhol élvezheted praktikus kiszerelésének köszönhetően. A folyadékot egy háló alatt találod, ami lenyomás hatására aktiválódik, így mindig csak annyi alapozót adagol, amennyire szükséged van. A csomagolásban találsz egy beépített tükröt is a könnyebb használathoz.

Korrektor: L.O.V. Effectful korrektor toll

Sminkelj párnákkal!

Mondj búcsút a fáradtság jeleinek, a sötét karikáknak és finom ráncoknak. Minden apró – és nem annyira apró – bőrhibát azonnal elfed, köszönhetően a toll magas teljesítményének. Érzéki és gyengéd textúra, frissít és energizál. Japán kamélia, érzéki tsubakiolajjal és fényvisszaverő részecskékkel. 

Szemre: Essence The Cushion szemhéjtus

Sminkelj párnákkal!

A beépített szivacs erősen pigmentált szemhéjtus textúrával átitatott, amely éppen a tökéletes mennyiséget adagolja – függetlenül attól, hogy pontos tusvonalakat vagy menő macskaszemeket szeretnél.

Pirosító: Lancôme Cushion Blush Subtil

Sminkelj párnákkal!

Egészséges ragyogást fokozó pirosító, amellyel elérheted a párizsi nők irigylésre méltó friss, és élénk arcszínét! Használd az arc formálásához és a tavaszi ragyogásért! A legjobb barát, amit egy lány csak kérhet az arc felderítéséhez és a tökéletes ragyogáshoz.

Szájra: Catrice Lip Cushion ajakszínező

Sminkelj párnákkal!

Puha, jumbo szivacsos applikátor, krémes textúra és fényes végeredmény párosul ebben a hat árnyalatban elérhető ajakszínezőben. Tápláló avokádóolajat tartalmaz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top