Szépüljünk

5 szuper testradír

A szőrtelenítésen túl másra is szüksége van a bőrödnek ahhoz, hogy tökéletesen sima legyen: radírozásra.

Lush Ocean Salt testradír

5 szuper testradír

Vodkába áztatott lime, grapefruit és rengeteg só kerül ebbe az élénkítő arc- és testradírba, amely öntartósító változatban is kapható. A sós citrusillat úgy felfrissíti a testet-lelket, mint amikor fejest ugrasz az óceán hűsítő, kék vízébe. A tengeri só ásványi anyagokban gazdag, kiválóan ledörzsöli az elhalt bőrt. Krémes, selymes avokádóvaj, kókuszolaj és tengerimoszat-kivonat gondoskodik arról, hogy bőröd puha, bársonyos és egészséges legyen. 

Avon Planet Spa Fantastically Firming testradír

5 szuper testradír

Az AVON Fantastically Firming testradír kolumbiai kávékivonatot tartalmaz, mely feszesíti a bőrt és segít növelni rugalmasságát. 

Garnier Oil Beauty testradír

5 szuper testradír

Négy értékes bőrszépítő olajjal gazdagítva: argán, makadámdió, mandula és rózsa segít láthatóan javítani bőröd kinézetét. Eredmény: a durva bőr napról napra simábbnak tűnik és puhábbnak érződik. A bőr szemmel láthatóan ragyogóbb.                                 

Yves Rocher Növényi testradír barackmaggal

5 szuper testradír

A bőr szerkezete egyetlen mozdulattal tökéletes lesz; sima, egyenletes és kellemes tapintású.
Radírozó textúra, amely gyengéden hámlasztja bőrödet.  

L’Occitane Ultra gazdag testradír

5 szuper testradír

A tápláló testradír krémes összetételét 10% shea vaj, sárgabarackolaj és finomra őrölt dió alkotja, mely gyengéden, mégis hatékonyan hámlaszt. A shea vajnak köszönhetően bőröd nem szárad ki, könnyed és ruganyos marad. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top