Szépüljünk

Álorvos kése alá feküdt a transznemű nő

Orvosnak adta ki magát egy férfi az Egyesült Államokban, így vállalta el egy transznemű nő nemátalakító műtétjét is. A férfi már börtönben van, a páciens maradandó károsodást szenvedett.

Orvosi végzettség és engedélyek nélkül fogott bele egy nemátalakító műtétbe az 57 éves James Lowell Pennington. A férfi denveri otthonában végzett kasztrálást egy transznemű nőn, akit végül kórházba kellett szállítani. 

A New York Post szerint a coloradói férfi egy régi orvosi sebészeti készlet segítségével kezdett bele egy nemátalakító műtétbe. Kasztrált egy transznemű nőt, akinek eltávolította a heréit, és nyílást is vágott a páciensen. A 90 perces műtétet az álorvos felesége végignézte, és csak akkor hívta a 911-et, miután három óra elteltével vér kezdett szivárogni a sebből.

A nemátalakító műtét és a rendőrségi riasztás között eltelt 3 óra miatt a heréket már nem tudták visszaműteni az igazi orvosok a helyükre, így a transznemű nő maradandó károsodást szenvedett a kókler keze között.

Penningtont letartóztatták, viszont nem biztos, hogy van saját ügyvédje, mert a megadott telefonszámot senki sem vette fel.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top