Szépüljünk

5 frissítő és ápoló arcpermet

A meleg idővel elérkezett az arcpermetek szezonja is. Ha használsz ilyet, akkor azért, ha pedig még nem, akkor azért olvass tovább! Mutatjuk a kedvenceinket.

La Roche-Posay termálvíz spray

5 frissítő és ápoló arcpermet

Nyugtatja a külső tényezők (napsugárzás, bőrgyógyászati kezelések stb.) által irritált bőrt, és segít megelőzni a bőr öregedését. Az ásványok és nyomelemek, mint például a szelén, különleges kombinációja biztosítja a La Roche-Posay termálvíz tudományosan bizonyított bőrnyugtató, bőrpuhító és antioxidáns tulajdonságait. Szigorú formulakövetelmények a maximális kíméletesség érdekében. Csecsemőknek, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott. 

Vichy termálvíz spray

5 frissítő és ápoló arcpermetA természet ereje által létrehozott, laboratóriumban nem reprodukálható termálvíz. Forrása a francia vulkanikus régió szívében található. Ezeréves útja során 4000 m mélyre jut el, és 15-féle aktív ásványi anyaggal és nyomelemmel gazdagodik. Segít megerősíteni a bőrt és fenntartani a bőr megfelelő pH-értékét, valamint hozzájárul a bőr természetes regenerációjához. 

Clinique Moisture Surge arcpermet 

5 frissítő és ápoló arcpermet

Hidratálás és aktív aloékivonat olaj nélkül. Gyorsan visszaállítja a bőr nedvességszintjét és egyensúlyát. Puhább bőr azonnal.  

The Body Shop C-vitaminos energizáló arcpermet 

5 frissítő és ápoló arcpermet

Ezzel a C-vitaminos arcfrissítő permettel bármikor megadhatod a bőrödnek a frissítő hidratálást, amelyre szüksége van. Fő hatóanyaga az amazóniai camu camu bogyó, amely 60-szor több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs. Fújj belőle az arcodra napközben bármikor, és bőröd azonnal nedvességhez jut, a sminked pedig sokkal üdébbnek fog tűnni! 

Avon Aloe vera és gyapot hidratáló arcpermet 

5 frissítő és ápoló arcpermet

Az Aloe verával és gyapotkivonattal gazdagított arcpermet felfrissíti, hidratálja és hűsíti az arcodat. Alkoholmentes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top