Szépüljünk

Nem tetszik a szemöldököd? Tegyél rá parókát!

Dúsabb, formásabb, másmilyenebb szemöldökre vágysz, de természetes szőrzetedből nem tudod megoldani? Nyugi, itt a szemöldökparóka!

Tény, hogy manapság a dús, természetes szemöldök a divat, szóval jól megszívták azok, akik a ’90-es évek trendjét követve pengevékonyra szedték, és most küzdenek a ritkás szőrszálakkal. Rengeteg opció van persze, ha dúsabb, formásabb szemöldökre vágyunk: megrajzolhatjuk magunknak erre a célra kifejlesztett sminkekkel, vagy az állandó megoldás jegyében tetováltathatunk is. És most itt van még egy: a szemöldökparóka!

Nem tetszik a szemöldököd? Tegyél rá parókát!

A dolog pont úgy működik, mint egy műszempilla, csak itt a szemöldököt kell a meglévő tetejére applikálni – ez egyébként az öntapadó műszemöldökök segítségével nem is tűnik túl bonyolultnak. A jól megcsinált darabok egyébként tényleg természetes hatást keltenek – már csak arra kell figyelni, nehogy lepottyanjanak a fejünkről egy rossz mozdulattól!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top