Szépüljünk

3 tipp a természetes szőküléshez

A nyár közeledtével te is világosabb tincsekre vágysz? Mutatunk 3 egyszerű módszert, amivel vegyszerek nélkül szőkíthetsz a hajadon!

A nyári hónapokban sokan vágynak világosabb, szőke tincsekre. Ha te is szeretnél nyáron szőke hajjal tündökölni, nem kell megvárnod, hogy a nap szívja ki a hajad, sőt, vegyszerekkel teli hajfestékre sem lesz szükséged. Íme, 3 szuperegyszerű, természetes tipp, amellyel pár árnyalatot otthon is világosíthatsz a hajkoronádon.

3 tipp a természetes szőküléshez
Kép forrása: Barefoot Blonde

1. Méz és ecet

A méz világosító hatása mellett megóvja a tincseidet a kiszáradástól is. Keverj össze 2 csésze desztillált ecetet 1 csésze mézzel, 1 evőkanál olívaolajjal és 1 evőkanál fahéjjal! Kend be vele a hajad, csavard fóliába, és hagyd hatni a pakolást 2-3 órán át, majd a szokott módon mosd meg a hajadat.

2. C-vitamin

A C-vitamin nemcsak szőkíti a tincseidet, hanem még egészségesebbé is teszi azokat. Két lehetőséged van: törj össze 8-9 C-vitamin-tablettát, és keverd a samponodhoz! Ha pedig a régimódi trükköt vetnéd be, keverj össze két evőkanál citromlevet egy csésze vízzel, öntsd a hajadra, és ülj ki a napra!

3. Rebarbara

Kevesen tudják, hogy a rebarbarának szőkítő hatása is van. Forralj 2 csésze vizet, dobd bele a rebarbarát, és hagyd szétfőni. Majd kend fel a hajadra, és hagyd hatni 10 percig. Ezután mosd meg a szokásos módon.

diyncrafts

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top