Szépüljünk

A bivalyszarv formájú ajak az új őrület

Meglehetősen bizarr divathullámot követnek a fiatal thai nők. Igencsak szokatlan formájúra műttetik az ajkukat. Hogy ez szép vagy sem, mindenki döntse el maga.

A fiatal thai nők szinte bármire képesek, ha egy divathullám beindul. Az országban az elmúlt öt évben robbant a bomba, azóta furcsa vonalú ajkakat műttetnek maguknak a helyiek. A beavatkozás során a plasztikai sebész a felső ajak vonalát bivalyszarv formájúra szabja át.

Hogy az őrület hogyan és honnan indult, nem tudni, annyi viszont biztos, nagyon sokan alakíttatták át alapból szép formájú ajkuk ívét. A plasztikai műtétet követően a száj “csókosnak” hat, olyasmi, mint amikor a tini lányok szelfizéskor csücsörítve összehúzzák ajkukat, hogy még vonzóbbnak tűnjenek a fotókon.

Kétségtelen, a beavatkozás utáni ajkakhoz hasonlót a rúzsos reklámokban látni. Azért mégiscsak óriási különbség plasztikai műtéttel új vonalat alkotni vagy szájceruzával és rúzzsal korrigálni a száj ívét.

Bizarr formára műttetik ajkukat a thai nők
Bizarr formára műttetik ajkukat a thai nők
Bizarr formára műttetik ajkukat a thai nők
Bizarr formára műttetik ajkukat a thai nők

Ami pedig még meglepőbb, a beavatkozásokat végző orvos Facebook-posztjai szerint a furcsa ajakformát nemcsak a nők kérik, férfiaknak is végzett már hasonló beavatkozást.

(via OddityCentral)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top