Szépüljünk

Aktuálszépség: beautyvideók, amiket kár kihagyni

Annyi beautyvlogger van ma már, hogy sokszor követni is nehéz, épp ki miről posztolt YouTube csatornáján – nem beszélve az instás oldalakról, de ezt most hagyjuk is.

Nemrég olvashattatok róla, kik azok a valódi sminkmesterek, akiknek közösségimédia-csatornáját érdemes lehet követni, korábban pedig összegyűjtöttünk pár vloggert és vloggerinát is, akiket úgy gondoltunk, érdemes szemmel tartani a sminkelés és az ezzel kapcsolatos újdonságok iránt érdeklődőknek. Szerencsére van köztük mindenféle: jó fej szomszédlánytípus, a dögös csajos vonalat képviselő, affektáló beautyboyok, visszafogott profik és még egy páran, ezek valamilyen keverékéből.

Most pedig segítünk egy kicsit

Összegyűjtöttük az elmúlt pár nap termését, csupa olyan videót, amik érdekesek, amikből elleshetünk pár tippet, vagy épp valamilyen beautycuccról tudhatunk meg egy kicsit többet – a végén pedig levezetésként azt is láthatjátok, hogyan küzd meg virtuális trolljaival Jeffree Star és Manny Mua egy közös videóban.

Katt ide, és már indíthatod is a videókat a Krémmánia Magazin oldalán »

Aktuálszépség: beauty videók, amiket kár kihagyni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top