Szépüljünk

Axente Vanessa 21 évesen a csúcsra ért

Axente Vanessa még mindig csak 21 éves, máris a világ top 50 modellje között tartják számon. Csöppet sem véletlen, a gyönyörű magyar modell mindent megtesz a sikerért.

Axente Vanessa nem ül a babérjain, sőt az utóbbi időben még magasabb csúcsokra tört. A világ 50 topmodellje között tartják számon, olyan világmárkáknak dolgozik, mint a Prada, a Calvin Klein, a Chanel, a Dior vagy az Alexander McQueen. Úgy tűnik, a 21 éves modell számára nincs lehetetlen. 

Vanessát nővére inspirálta, aki szintén modellkarrierbe kezdett. Amikor 12 évesen meglátta testvére első fotóit, azonnal kedvet kapott a divatszakmához. 14 évesen vállalhatott el először külföldi munkát, Ázsiába édesapja is elkísérte. Aztán sorban érkezetek a felkérések az egyre nevesebb divatbemutatókra és fotózásokra, mára Vanessa az egyik legjobban kereső magyar modell.

Axente Vanessát 51 ezren követik az Instagramon. Szerinte egy modellnek a magánéletéről is posztolnia és tájékoztatnia kell rajongóit. Persze ő nem az a személyiség, aki élete minden percét a közösségi oldalakon tölti és megosztja.

Ahogyan a Marie Claire-nek adott interjúban elárulta, Vanessa nagyon szeret enni. Állítólag ez a modellek között rossz szokásnak számít, ő persze nem nevezné annak. New Yorkban él, mégis szinte egyáltalán nem jár bulizni. Ha ideje engedi, inkább a múzeumokat járja, krimiket, thrillereket, kalandregényeket olvas.

Axente Vanessa a világ egyik legkeresettebb topmodellje
Axente Vanessa a világ egyik legkeresettebb topmodellje

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top