Szépüljünk

Laza, mégis elegáns frizurát szeretnél? Lesd el, Olivia Palermo hogy csinálja!

Nem csak az öltözködés, a sminkek és frizurák terén is van mit ellesnünk Olivia Palermótól, ha egyszerű, mégis csinos frizurát szeretnénk készíteni hosszú hajunkból. Hétköznapi hajviseletekből csinál igazi remekműveket, ráadásul a legtöbbször egyszerű trükkökkel, amelyek közül mostanában a fonatok a nagy kedvencei.

Egyszerű trükkökkel is izgalmassá lehet tenni egy sima, tarkónál megkötött lófarkat. Ilyen lehet például, ha készítesz egy vékony fonatot hajadba, majd a – lehetőleg átlátszó – hajgumi fölé tekered. De csak egyszer, el ne fogyjon a fonott tincsecske, inkább rögzítsd és hagyd, hogy lógjon a copfoddal keveredve. Erre esküszik Olivia is.

Több évadon keresztül láthattuk, hogy a Gossip Girl Blair Waldorfja milyen hajpántarzenállal rendelkezik. A New York-i elit lányainak hajviselete pedig úgy tűnik, még ma is követőkre talál; ha Olivia Palermo bevállalja, bárki megteheti. A fonatokkal extrázott frizura ráadásul akkor is jó ötlet, ha hajunk már mosásért kiált, de esélytelen, hogy jusson rá idő a reggeli rohanásban. A pánt ápol és eltakar, a homloknál lévő fonatok pedig anélkül dobják fel az egész látványt, hogy árulkodnának hajkoronánk állapotáról.

A fonatos és hajpántos frizurák mellett a kibontott hajkoronát is tudni kell viselni. Hogy hogyan, a Krémmánia Magazinon megtalálod »

Laza, mégis elegáns frizurát szeretnél? Lesd el, Olivia Palermo hogy csinálja!

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top