Szépüljünk

Elő az ollóval! Menő rövid hajak 2017-ben

A rövid haj 2017-ben sem megy ki a divatból: lehet egészen, fejtetőre simulóan rövid, vagy állig érő kicsit hosszabb fazon, akinek jól áll, az viselje bátran!

A rövid haj felé vezető úton az első lépés, illetve ollóvágás megtétele a legnehezebb, ehhez kell a legnagyobb bátorság, de ami utána jön, az kárpótol mindenért: elismerő bókok mindenfelől, és a tükör sem lesz többé az ellenséged, a rövid haj teljesen új külsőt kölcsönöz majd neked. Lehetsz egyszerre vagány, izgalmas és nőies, elég egy jól levágott pixie, tüskés, bubi vagy lépcsőzetes frizura.
Lényeg, hogy a kiegészítőkkel is bánj bátran: megfelelő színválasztás, szuper csajos smink és fülbevaló! Ez nem csak 2017-re érvényes tanács, hiszen már a múlt században is sokan bevállalták a rövid hajat, mégis őrületesen nőiesek voltak ennek a frizurának a szerelmesei.

Előny a rövid hajúaknál

Ha bizonytalan vagy, hogy jól áll-e neked a rövid haj, egy félperces trükkel könnyedén ellenőrizheted saját magadnak is a tükör előtt, de a fodrászodra is rábízhatod magadat, ő az arc- és fejformád alapján meg tudja mondani, mennyire legyetek bátrak.
Ha még mindig nem határoztad el magad, akkor azt is tudnod kell, hogy egy igazán rövid hajnál is fontos a hajápolás, de rövidségénél fogva tizedannyi időt vesz igénybe a frizura elkészítése, mint korábban, hiszen egy gyors mosás után már jöhet is a formázás, és kész is vagy!

Trendi rövid hajak 2017-ben:

Pinterest

 

Pinterest

 

Pinterest

 

Pinterest

 

Pinterest

Pinterest

 

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top