Szépüljünk

Szépségtitkok a régi Hollywood nagyasszonyaitól

A régi Hollywood színésznőinek szépsége olyan időtálló, hogy még a mai napig csodáljuk őket. Nem is meglepő, hogy volt néhány különleges trükk a tarsolyukban!

1. Marilyn Monroe titkos reggeli itala

Szépségtitkok a régi Hollywood nagyasszonyaitól

A dúsajkú szőke ciklon bája a mai napig meghatározza a szépség világát. Marilyn Monroe állítólag nagyon odafigyelt szépségére és egészségére, amihez például egy különleges reggeli itallal is hozzájárult.  Azt mondják, minden reggelt azzal kezdett, hogy egy kis langyos tejbe két nyers tojást kevert és ezt megitta – ennek (is) tulajdonította egészséges ragyogását.

2. Sophia Loren és az olívaolaj

Szépségtitkok a régi Hollywood nagyasszonyaitól

Mi más illene jobban egy gyönyörű, mediterrán szépséghez, mint az egyik legelemibb mediterrán csoda. Sophia Loren, az olasz díva természetesen esküdött a mediterrán diétára, de a tápláló olívaolajat nem csak ételeire locsolta – kényeztető fürdőt is készített belőle, amitől selymes és fiatalos maradt a bőre.

3. Audrey Hepburn biztosítótű-trükkje

Szépségtitkok a régi Hollywood nagyasszonyaitól

Audrey Hepburn hatalmas szempillái szinte kiemelkedtek a vászonból, persze volt is egy szuper trükkje az igéző szemekért. Ez mondjuk kissé kockázatos vállalkozás volt: állítólag egy biztosítótűvel választotta szét egyenként az előzőleg kifestett pillákat, hogy még nagyobb legyen a tekintete.

Forrás: LittleThings

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top