Szépüljünk

5 alapos arctisztító problémás bőrre

Minden bőrtípusnak szüksége van az alapos arctisztításra, ám ez fokozottan igaz a problémás bőrre. Most ehhez ajánlunk színvonalas termékeket.

La Roche-Posay EFFACLAR gél 

5 alapos arctisztító problémás bőrre

A habzó arctisztító gél gyengéden tisztítja a bőrt, az érzékeny bőr számára kíméletes tisztító összetevőinek köszönhetően. Eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, ezáltal a bőr tiszta és friss lesz. Bőrnyugtató, kímélő La Roche-Posay termálvízzel, pH 5.5, szappanmentes, alkoholmentes, színezékmentes, parabénmentes.

Paula’s Choice Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser 

5 alapos arctisztító problémás bőrre

Finoman habzó lemosó, eltávolítja a felesleges faggyút és a szennyeződéseket, mégis nagyon gyengéd a bőrrel, és nem hagy kellemetlen réteget. Hatásos mitesszerek, tág pórusok és öregedő bőr esetén. Eltávolítja a felesleges zsírt és sminket, használható a szem környékén is. 100%-ban illat- és színezékmentes, állatokon nem tesztelték. 

LUSH Herbalism

5 alapos arctisztító problémás bőrre

A csalán, a rozmaring és a rizskorpaecet együttes hatásával tisztítja a bőrt, eltávolítja a zsírt és a szennyeződéseket, gyönyörűen tiszta, ragyogó bőrt hagyva maga után. A kék kamillaolaj és a rózsakivonat kiegyensúlyozza a bőrtónust. A rizskorpa és a darált mandula gyengéden radírozza a bőrt, a vízzel kevert mandula lágyan tisztító tejet képez. Klorofillkivonatát a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag lucernából készítik, amely bőrélénkítő hatású.  

Yves Rocher Pure System mélytisztító arclemosó

5 alapos arctisztító problémás bőrre

Eltávolítja a felesleges faggyút, és tisztítja a bőrt. Kitisztítja a pórusokat, és a mitesszereket. Megakadályozza a pattanások és a mitesszerek kialakulását. Szappanmentes összetétele révén nem szárítja ki a bőrt. Parabénmentes termék. Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett kifejlesztett összetétel, bőrgyógyász tanácsadók ajánlásával. 

DR HAZI Problémás bőr arctisztító gél

5 alapos arctisztító problémás bőrre

Alapja a természetes afrikai fekete szappan, melyet hagyományos technológiával, lúg nélkül, pálmahamu felhasználásával készítenek sheavajból. Igazi gyógyító szappan, mely gyengéden távolítja el az elhalt hámréteget, anélkül hogy kiszárítaná az arcbőrt. Stabilizálja a bőr ph-ját és hidratálja  a mélyebb rétegeket. Hatását az antiszeptikus, gyulladáscsökkentő és pórusösszehúzó növényi összetevők, hatóanyagok teszik teljessé, melyek nyugtatják a gyulladt bőrt, és segítik a problémás bőr mindennapi ápolását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top