Szépüljünk

Kozmikus robbanás és csillagpor: sminkkészlet a ragyogás szerelmeseinek

A galaxisok fénye ihlette Terry de Gunzburg, az Yves Saint Laurent művészeti igazgatója saját márkájának új, tavaszi sminkkollekcióját, ami a Techno Aura nevet kapta.

A By Terry hibrid kreációkkal és gyöngyház árnyalatokkal igyekszik elkápráztatni minket, a fénylő száj- és szemsminkeket egy 3 az 1-ben arcárnyaló egészít ki. Itt bizony a kylie-s matt árnyalatokat nem kell keresni. Van helyettük annál sokkal jobb!

Elsőként a két színben pompázó szájfény, a Gloss Terrybly Shine Hydra-Lift Lip Lacquer, ami több hasznos összetevőt is tartalmaz: hialuronsavat a hidratálásért, ceramidokat, amelyek táplálják és regenerálják ajkainkat, valamint kollagéntermelést serkentő peptideket is.

Az Eye Designer Palette Parti-Pris szemhéjpaletta az őszi kiadású Parti-Pris Palettes 1 és 2 méltó folytatása, csak ez alkalommal a dobozka 6 világosabb árnyalatot rejt magában. Jól keverhető textúrák jellemzik, kiszerelése ezúttal is praktikusan vékonyra sikerült. 

A Glow Expert Duo Stick a kollekció harmadik pillérje, aminek két különböző színű oldalát három módon is felhasználhatjuk sminkünk elkészítéséhez. Igazi strober, pirosítóként, bronzosítóként és highlighterként is használhatjuk, fő, hogy segítségével megfelelően játszadozhatunk az arcunkra eső fénnyel, kiemelhetjük, árnyalhatjuk a szükséges részeket.

Még több részlet és fotók a Krémmánia Magazinon »

Kozmikus robbanás és csillagpor: sminkkészlet a ragyogás szerelmeseinek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top