Szépüljünk

5 hajpakolás, aminek örülni fog a hajad

A hajpakolásoknak egész évben szezonjuk van, ám így a tél végén különösen.

Kallos KJMN Banana 

5 hajpakolás, aminek örülni fog a hajad

Aktív hatóanyag-tartalma –  A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, C-, E-vitamin, olívaolaj, valamint banánkivonat  azonnal hidratálja, energizálja és vitalizálja a hajat. Különleges védőréteget képez a hajon, így ellenállóbbá teszi a frizurát mind a hajszárítóból áradó forró levegő, mind az időjárás viszontagságaival szemben. Ragyogóvá, selymessé és puha tapintásúvá varázsolja a száraz, gyenge, fakó hajszálakat.

Yves Rocher Regeneráló hajpakolás 

5 hajpakolás, aminek örülni fog a hajad

A “sivatag aranya”, a jojoba tápanyagban gazdag növény. Olaja, amelyet a bio mezőgazdálkodásból származó jojoba magvaiból vonnak ki, hidratáló és ápoló hatásának köszönhetően képes megvédeni a hajat a káros környezeti hatásoktól. Nem pusztán védi, hanem egyúttal táplálja is a hajat.

L’Oréal Elseve Total Repair Extreme 

5 hajpakolás, aminek örülni fog a hajad

Teljes újjáépítő hajpakolás nagyon károsodott hajra és töredezett hajvégekre. Segít mélyen táplálni és regenerálni a hajat, visszaadva természetes szépségét. Összetétele gazdag ceramidokban és LAC-ban, ezért kifejezetten alkalmas mély regenerációra.            

 

Lush Damaged 

5 hajpakolás, aminek örülni fog a hajad

Ha úgy érzed, a hajad romokban hever, keverj neki egy csodás gyógymenüt ezzel a pálcikán szervírozott meleg olajos hajpakolással. A Damaged tele van extra szűz olívaolajjal, valamint a ragyogást növelő mandula- és avokádóolajjal. A hajszálak mélyére hatolva pótolja a hiányzó tápanyagokat, és újra hidratálja a szomjazó hajat.

 L’Occitane Aromakológia 

5 hajpakolás, aminek örülni fog a hajad

A könnyed állagú revitalizáló hajmaszknak köszönhetően a haj és a fejbőr életerős, intenzíven friss és energikus. 5 esszenciális olajat és aktív összetevőket tartalmazó összetételének köszönhetően segít felfrissíteni a hajat és egyensúlyba hozni a fejbőrt. A haj élettel teli és hosszan tiszta marad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top