Szépüljünk

Oscar-díj 2017 – ezek voltak a legszebb sminkek és frizurák a filmünnepen

Épp csak véget ért az idei Oscar-gála, máris mutatjuk nektek, milyen csodás sminkeket és frizurákat viseltek a színésznők a filmvilág (egyik) legnagyobb eseményén.

A klasszikus stílustól, mint amilyenre Emma Stone vagy Emma Roberts szavazott, a meghökkentő fürtökön át, lásd Halle Berry, a dögösen felnyírt hajig, à la Scarlett Johansson, mindent láthattunk.

Bár Ruth Negga vörös ruhájával és színben azzal harmonizáló pirosas sminkjével szépen beleolvadt az esemény hasonló színű hátterébe, maga a smink gyönyörűre sikerült. Látványos volt, de túlzások nélküli. Jessica Biel csillogó ruhájához visszafogott sminket és csodás kontyot készíttetett, amely a ruha ragyogó megjelenésével kellően nagy kontrasztot nyújtott – és épp ez adta meg az egyensúlyt ahhoz, hogy igazi dívaként vonuljon a vörös szőnyegen.

A legcsodásabb konty díjasa minden bizonnyal Hailee Steinfeld volt, akinek tökéletes frizurája az idei esküvői szezon közkedvencévé válhat. Hajtűkből, díszes hajpántokból is láthattunk csodaszépeket: Sofia Carson klasszikus kontyhoz választott egy ragyogó darabot, Salma Hayek, Ruth Negga és Janelle Monáe esetében pedig királynői stílust kölcsönzött a csillogó hajpánt. (Janelle esetében manikűrje is megér egy pillantást.)

A fotókat róluk és még több más sztárról a Krémmánia Magazin oldalán találod.  »

Oscar-díj 2017 - Ezek voltak a legszebb sminkek és frizurák a filmünnepen

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top