Szépüljünk

Vigyél nyarat a télbe! Fodrászodtól kérd a balayage-t!

Ha már nagyon befordultál a tél és korai sötétedés miatt, itt az ideje egy kis változásra! Változtasd meg a frizurádat, válassz új hajszínt és kérd fodrászodtól a balayage-t, mert a napszítta frizura még mindig menő.

Hollywoodban és a világ híresebbik felén, már évek óta hódít a balayage, a félhosszú és hosszú hajú sztárok sorra jelennek meg a vörös szőnyegen napcsókolta hajtincsekkel. Higgyünk nekik és csináltassunk mi is új hajszínt a balayage technikával! Számos világsztár varázsoltatott magának ellenállhatatlan külső így: Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker, Gisele Bündchen, Rihanna, Jennifer Lawrence és Jessica Biel. Nem szégyen a híresektől ellesni pár szépségfogást.

A balayage a fodrászok kiváltsága?

Mielőtt az otthoni imázsváltásnak nekiesnénk, pár dolgot tudnunk kell a balayage-ról: ez nem egy egyszerű hajfestés, amihez elég leemelnünk egy doboz hajfestéket a drogéria megfelelő polcáról. Ez egy technika, amivel úgy kell a festéket felvinni, elsősorban a hajvégekre, hogy az szárítás után természetes hatást keltsen. Saját magunknak semmiképpen se próbáljuk meg megcsinálni, esélytelen, hogy jól végződjön a művelet. De ha már az otthoni hajfestés mellett döntünk, kérjünk meg egy barátnőt, hogy vállalja magára a felelősséget, és a megfelelő számú, témába vágó videó megtekintése után vigye fel ő az új színt a hajunkra.

Vigyél nyarat a télbe! Fodrászodtól kérd a balayage-t!

Típusról típusra

A megfelelő hajszín kiválasztásánál nemcsak az aktuális haj-, de a bőrárnyalatunkat is figyelembe kell venni. A legideálisabb, ha gesztenyebarna, vagy ennél világosabb hajszínnel megyünk neki a balayage hajfestésnek, és ettől nem feltűnően eltérő, világosabb árnyalatot viszünk fel a hajvégekre, hiszen így érhető el az “egész nyáron strandoltam, és kiszívta a hajamat a nap” hatás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top