Szépüljünk

5 körömlakk, ami egy hétig is bírja

Ha neked sincs időd két-három naponta újrafesteni a körmeidet, akkor figyelj! Öt olyan lakkot mutatunk, melyek akár egy hétig is bírják anélkül, hogy lepattognának.

CND Vinylux

5 körömlakk, ami egy hétig is bírja

Öntapadó, színes körömlakk, mely a CND® Vinylux® garantáltan 7 napig tartós körömlakkrendszer része. Elképesztő tapadást biztosít, így nincs szükség alaplakk használatára. Akár 4-szer tartósabb a sima körömlakkoknál. 8,5 perc alatt szárad.

PUPA Lasting Color Gel

5 körömlakk, ami egy hétig is bírja

Forradalmi formula az extra fényes, üveghatású körmökért és a rendkívül fényes finishért. 3D-s körömvastagító textúra a tökéletesen sima és feltöltött körmökért. Hiperpigmentált szín már az első réteg felvitele után, az extra intenzív, egységes és tartós színhatásért. Rekordgyors száradás. A féltartós lakkhoz hasonló rendkívüli fényes eredmény és plumping hatás mindkét réteg felvitele után. A 440 lekerekített sörtéből álló lapos big brush maxiapplikátor a termék optimális adagolását biztosítja az egyszerű és gyors felvitelhez, egyetlen mozdulattal.

Oriflame The One tartós körömlakk

5 körömlakk, ami egy hétig is bírja

Tartós, magas fedést nyújtó körömlakk divatos árnyalatokban. Expert Gel-technológiájának köszönhetően egyenletesen fed, nem pattog le és nem fakul. Széles applikátora megkönnyíti a felvitelt.

Maybelline Colorama

5 körömlakk, ami egy hétig is bírja

Lepattogzás elleni összetétel az erősebb színért, mely nem hagy cserben. Ecset, mely megkönnyíti a felvitelt. Formaldehid-, DBP- és toluolmentes.

Yves Rocher Couleur Végétale zselé hatású körömlakk

5 körömlakk, ami egy hétig is bírja

A zselé hatású körömlakknak köszönhetően körmeid egy ecsetvonásra egyenletesek, és szabályosak lesznek. Kivételes csillogást biztosít ez az innovációs textúra, amely 7 napon át tart! Könnyen alkalmazható, és gyorsan szárad. Ugyanolyan gyorsan és könnyen lemosható, mint a klasszikus körömlakk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top