Szépüljünk

Hihetetlenül egyszerű trükk a teltebb és puhább ajkakért

Télen az ajkunk könnyen kiszárad, cserepessé, fénytelenné válik. Most elárulunk egy szuperegyszerű trükköt, hogyan teheted a szád újra egészségessé és ellenállhatatlanná!

 A hollywoodi sztárok sminkmestere, Kate Synott nemrég egy hihetetlen szépségtrükköt szivárogtatott ki: a hírességek puha és telt ajkainak hátterében nem egy rúzs vagy egy injekció áll, hanem egy közönséges szemránckrém!

Hihetetlenül egyszerű trükk a teltebb és puhább ajkakért

Ha eddig eszedbe sem jutott, hogy a szemránckrémed a szádra kend, ezentúl mással sem akarod majd ápolni az ajkaidat. Akárcsak a szemünk körül, a szánk környékén és az ajkunkon is vékonyabb a bőr, mint az arcunk többi területén, ezért amit a szemünkre használunk, nyugodtan kenhetjük a szánkra is! A titok a hidratáló hatásban rejlik. Kenjük fel éjszakára a szemránckrémet a szánkra, akár egy maszkot, és mire reggel felébredünk, ellenállhatatlanul puha lesz az ajkunk!

A szakértő szerint a legjobb, ha hialuronsav-tartalmú krémet használunk, ez hatékonyan tölti fel nedvességgel az ajkunkat. A közelgő Valentin-nap előtt ez a lehető legjobb tipp!

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top