Szépüljünk

Beauty boy lett a világhírű sminkmárka új arca

Alig három éve, hogy óriási felháborodást keltett, mikor Conchita Wurst nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, most pedig ott tartunk, hogy sorra cserélik le a sminkmárkák a modell csajokat, hogy helyettük egy-egy elismert "beauty boy"-jal népszerűsítsék termékeiket.

Igaz az előbbi eset a jó öreg Európában történt, ha a szakállas énekes(nő) már akkor Amerikában adja elő produkcióját, talán nem okozott volna ekkora felhördülést az eset. A szép Újvilágban ugyanis úgy tűnik, jóval könnyebb helyzetben van az, aki extrém módon kilóg a sorból megjelenésével.

 A kiemelkedő sminkes tudásukkal az elmúlt években nemzetközi népszerűséget elérő beautyvlogger srácok pedig abszolút ebbe a kategóriába tartoznak. Jeffree Star mellett, akinek mint tudjuk, már saját beautymárkája is van, ott van a friss CoverGirl fiúka, James Charles, most pedig nem más, mint Manny Guttierrez, alias Manny MUA lett a Maybelline szépségnagykövete – csak hogy a legismertebb neveket említsük.

Az első promóvideókat és további infókat a Krémmánia Magazin oldalán találod »

Beauty boy lett a világhírű sminkmárka új arca

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top