Szépüljünk

Sminkes videók, amiktől visszatér a szilveszteri partihangulatod, mielőtt kimondod: Utálom a hétfőt!

Az új év első munkanapjára igazán kijár nekünk még egy kis csillámlöket, hogy a szilveszter emlékébe burkolózva tölthessük éber perceinket.

Valódi sminkajánlónak persze nem mondanánk a beauty vloggerek legújabb agymenését, a Csillám Kihívást, de ha akarunk egy jót nevetni, mindenképp érdemes végignézni, a lenti videókat. Lényegük, hogy a teljes sminkek fényelő száj-, arc- és szemfestékekkel készülnek el, borítékolva, hogy az eredmény nem lehet más, csak katasztrofális. Mégis, kétségtelen, hogy kihozzák a maximumot belőle.

Nikkie határozottan poénra veszi a figurát a videóban, amit még amolyan karácsonyi ajándékként készített követőinek, és bár kiérződik némi elhivatottság a videó elején, hogy biza’ ő aztán igazán dögös sminket fog rittyenteni a csili-vili feltételek mellett is, mire elkészül a szemsmink, kezdi belátni, ezzel az arccal maximum egy gyéren megvilágított travi buliban tudna elvegyülni.

A többi videóba zárt csillámcsodát megtalálod a Krémmánia Magazin oldalán »

 

 

 

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top