Szépüljünk

Vörös rúzsos pillanatok a vörös szőnyegről

Épp csak véget ért a karácsony, mindjárt itt a szilveszter, majd pár hét és indul a báli szezon. Ennyi ünnep közepette szinte kötelező, hogy vöröst rúzst válasszunk sminkünk kísérőjéül, ha partira vagyunk hivatalosak.

Sőt, sok esetben receptre kellene felírni, hisz’ csábító ereje igazi kedélyjavító hatású még otthon ülős napokon is. Tessék csak kipróbálni, hiszen létezik a tévé előtt punnyadásnál jobb közös időtöltés is.

Hogy lássátok, milyen változatosan is lehet viselni ezt az örök színt, hoztunk egy válogatást arról, hogy a sztárok milyen sminkhez, milyen ruhákhoz viselték az év kiemelkedő vörös szőnyeges eseményein. A nagy matt mánia közepette Naomi Campbell csillámos rúzsa igazi üde színfoltnak számított a 2016-os MTV VMA Díjátadón, de nem ő volt az egyetlen idén, aki nem extra matt változatban viselte.

Rosie Huntington-Whiteley pedig azt is megmutatta, vörös ruhához is bátran válasszunk színben megegyező rúzst, a hatás fejedelmi lesz.

 Nézd meg te is a szexi képgalériát a Krémmánia Magazinon! »

Vörös rúzsos pillanatok a vörös szőnyegről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top