Szépüljünk

Saját nevével fémjelzett márkáját hagyja el a neves sminkmester

25 év után Bobbi Brown úgy döntött, elhagyja beauty cégét. A hivatalos sajtóközlemény szerint célja a váltással az, hogy "kivételes karrierjének egy másik fejezetét kezdje el."

A kivételes tudású sminkmesterből lett szépségipari vállalkozó már csak az év végéig marad cégénél a Bobbi Brown Cosmeticsnél, amelyet 1991-ben alapított. Több éven keresztül dolgozott a divatbemutatók és magazinok világában sminkesként, innen jött az ihlet, hogy saját márkát indítson tapasztalatai alapján.

Bobbi Brown így nyilatkozott minderről: “A márka 25. évfordulója nagyszerű mérföldkő volt, amely arra ösztönzött, hogy új fejezetet nyissak, és új események felé induljak. Hálás vagyok azokért a nagyszerű és kivételes emberekért, akikkel az évek során együtt dolgoztam, és büszke vagyok a kreatív, innovatív termékekre, melyeket együtt hoztunk létre. Mérhetetlenül hálás vagyok az Estée Lauder Companies-nak és a Lauder családnak a lehetőségekért, melyet tőlük kaptam. Nagyon izgatott vagyok, mit hoz a jövő.”

Még több infó a szakításról és a sminkmesterről a Krémmánia Magazin oldalán »

A szépségipar meghatározó asszonya szakított saját márkájával

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top