Szépüljünk

Kiderült, mik lettek a popkultúra toplistás beautytrendjei az idei évben

Megjelent a POLYVORE éves összefoglalója, amiből kiderül, a nude rúzsok taroltak, Kylie Jennert pedig kiütötte a M.A.C.

Ez a harmadik év, hogy a népszerű szettszerkesztő/webshop oldal közzétette, mely divat- és beautytrendek voltak a legmeghatározóbbak, és kik a legnagyobb arcok a fiatal generáció számára. Elemzésük alapjául ismét a weboldal részletekbe menően rögzített látogatottsági adatai, a felhasználói szokások szolgáltak.

Kylie Jenner és a többiek

A Legnépszerűbb Női Divatikon díjat a Kardashian-klán rúzsbirodalmat építő hölgyikéje, Kylie Jenner kapta.  Ezzel nem akárkit taszított le a trónról. Tavaly még Rihanna volt az oldal it-lánya, de 2016-ban Kylie-val kapcsolatosan már 34%-kal többen érdeklődtek, mint az énekesnő iránt.

A pasik terén is történt némi mozgolódás a múlt évhez képest. Justin Bieber lekerült az első helyről, miután Harry Styles (One Direction) bő 56%-ot rávert. Riri pasija iránt is nagy volt az érdeklődés, se veled, se nélküled kapcsolatuknak köszönhetően Drake a lista 3. helyére került fel.

No.1 Nude ajkak

Szintén a Kylie Jenner jelenség hozadéka lehet, hogy idén a legnépszerűbb rúzs árnyalat a nude lett, amelyek iránt a keresések száma 553%-kal (!) ugrott meg 2015-höz képest, ami órási eltérés. Ezek után persze nem meglepő, hogy az is kiderült, a fényes, csillogó rúzsokat kenterbe verték a matt változatok. 267%-kal nagyobb volt az érdeklődés irántuk, mint egy évvel korábban.

Még több részletet megtudhatsz az idei év beautytrendjeiről a Krémmánia Magazin cikkéből »

 

Kiderült, mik lettek a popkultúra toplistás kozmetikumai az idei évben

 

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top