Szépüljünk

Készítsd fel a hideg időre a bőrödet! (X)

A mostani időszakban kiemelten fontos, hogy körültekintően felkészítsük a szervezetünket a hőmérséklet drasztikus csökkenésével járó megpróbáltatásokra. A hidegálló ruházat és a megnövelt vitaminbevitel mellett gondoskodnunk kell BŐRÜNK VÉDELMÉRŐL IS!

Télen bőrünk különleges odafigyelést igényel: a megszokott arckrémeken és testápolókon kívül mélytáplálásra és intenzív lipidpótlásra is szüksége van. Ezek hiányában nagyon hamar kiszáradhat, kicserepesedhet húzódó, feszülő érzés kíséretében. Ne feledjük: az egészséges bőrünkkel ápoltságot, magabiztosságot sugárzunk!

Készítsd fel a hideg időre a bőrödet!

Akik érzékeny bőrük miatt odafigyelnek a készítmények összetételére is, biztonsággal a gyógyszertári kozmetikumok közül válogathatnak. A hatékonyság mellett érdemes gyorsan felszívódó, kellemes állagú és illatú terméket választani, így válhat igazán élménnyé a mindennapi arc- és testápolási rutinunk!

A tökéletes megoldás mindenkinek: NUXE természetes alapú kozmetikumok

A NUXE sikeresen ötvözi a természetet az elérhető árú luxussal: kifinomultan nőies bőrápoló márka, amelyet a természet inspirál, alapjait ugyanakkor a gyógyszeripar szakmai kerete adja. A NUXE az első számú márka az anti-aging és a bőrápoló olaj kategóriákban a francia patikákban. Minden terméke Franciaországban készül, és ásványiolaj-, hozzáadott mesterséges illatanyag- és tartósítószer-mentes.

Készítsd fel a hideg időre a bőrödet!

Téli bőrápolásra a mézes-sheavajas Réve de Miel család tagjai közül mindenki talál magának megfelelőt: akár lipidpótló arckrémet keres nappalra vagy éjszakára, akár ajakápolót (balzsam, stift), vagy tápláló és regeneráló kézkrémet. Férfiak, nők és gyerekek számára is tökéletes a szappanmentes tusfürdőgél, amely védi a bőrt a kemény víz szárító hatásától.

Az Huile Prodigieuse többfunkciós szárazolaj táplálja, helyreállítja és gyönyörűbbé teszi az arcot, a hajat és a testet, akár többféle érzéki felviteli módszer alkalmazásával is. 97,8%-ban természetes formulája 6 értékes növényi olaj egyedi kombinációja: makadámdió, mogyoró, borágó, mandula, kamélia és orbáncfű, E-vitaminnal gazdagítva.

Készítsd fel a hideg időre a bőrödet!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top