Szépüljünk

Vörös, semleges és metál – a legmenőbb körömlakkok télre

Igaz, hogy kesztyűt húzunk a zimankó ellen, de azért aki igazán ad magára, az télen sem hagyja ki a lakkozást. Nézd meg, mit kenj a körmödre az idei szezonban!

A téli körömlakkdivat gyakorlatilag csak azoknak nem kedvez, akik eleve ki nem állhatják a lakkozott körmöket. Mindenki más jó eséllyel találhat most kedvére való, trendi lakkot, legyen akár visszafogott, akár klasszikusan nőies, akár extrém a stílusa.

 Semleges

Az átlátszó és a dögunalmas francia lakkozás helyett ebben a szezonban az egybefüggő, semleges árnyalatok a menők: sápadt cukorszínek, krémes bézsek, édeskés barnák és pasztellszürkék. Mindenféle körömhosszon és körömformán mutatósak és különösen jól passzolnak a cameles színvilágú öltözékekhez.

becomegorgeous.com
Forrás: becomegorgeous.com

Klasszikus vörös

A klasszikus vörös rúzs sokadik fénykorát éli, és ezzel párhuzamosan már megint – illetve még mindig – divatos a vörös körömlakk is, méghozzá az élénkpirostól kezdve a mélyvörösig mindenféle árnyalatban. Érdemes többfélét is készenlétben tartani és az alkalomtól, illetve az aktuális öltözékünktől függően váltogatni az árnyalatokat. Rövidre vágott (és nem rágott!), illetve közepesen hosszú körmökön is klasszul néz ki, a nagyon hosszú, vörös (mű)karom viszont jelenleg cikinek számít.

becomegorgeous.com
Forrás: becomegorgeous.com

Drágaköves árnyalatok

Trendi a télen minden olyan körömlakk is, mely a drágakövek – főleg a zafír, a rubin és a smaragd – gazdag színeit, fényeit, textúráit idézi. Ezek a lakkok a karakteres, nagyon színes vagy kifejezetten sötét tónusú öltözékekhez illenek leginkább, a semleges, pasztelles szettekben idegenszerűen hatnak. Ápoltan rövid körmökön mutatnak a legeslegjobban.

Forrás: .refinery29.com
Forrás: refinery29.com

Metálfény  

Az ünnepi szezon favoritja lehet, de hétköznapokra is abszolút bevállalhatók a a nyolcvanas éveket idéző, arany- és ezüstmetál színű körömlakkok. Az utóbbit a hűvösebb, előbbit pedig a melegebb színtípusba tartozóknak ajánljuk. Ha ilyen körömlakkot választunk, figyeljünk arra, hogy az ékszereink harmóniában legyenek vele, tehát ezüsthöz értelemszerűen ezüstös, aranyhoz pedig arany- vagy rezes fényű ékszereket vegyünk fel!

becomegorgeous.com
Forrás: becomegorgeous.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top