Szépüljünk

5 izgalmas téli sminkújdonság

Szuper sminkújdonságokkal készültek a kozmetikai márkák a télre. Mutatjuk a kedvenceinket.

La Roche-Posay Respectissime Multi-Dimensions szempillaspirál

5 izgalmas téli sminkújdonság

Dúsítja, definiálja és védi a szempillákat. Hosszan tartó hatást és komfortérzetet ad a tisztított pigmenteknek és a a könny PH-értékével megegyező összetevőknek köszönhetően. Akár 4 hét rendszeres használat után: segít megerősíteni minden egyes  szempillát.

Avon Mega Effects krémes szemhéjfesték

5 izgalmas téli sminkújdonság

Ez a metálfényű, krémgél állagú szemhéjfesték nem áll össze a szemhéj redőiben, vízálló és akár 18 órán keresztül is tartós marad. Hatféle árnyalatban kapható.

Yves Rocher Körte&kakaó tápláló ajakbalzsam

5 izgalmas téli sminkújdonság

Ez a kakaó- és körteillatú ajakbalzsam táplálja és védi ajkaid. Karitévajban és mandulaolajban gazdag, krémes textúrája azonnali komfortérzetet nyújt, az illata pedig elképesztően finom.

Revlon Ultra HD Matte Lip Colour

5 izgalmas téli sminkújdonság

A bársonyosan matt, HD technológiás folyékony rúzs viselete észrevehetetlen és hidratáló. 100%-osan viaszmentes formulájának köszönhetően az élénk színek bársonyos érzettel párosulnak. 7 árnyalatban kapható, mangó- és vaníliaillattal.

The Body Shop arany csillámpor

5 izgalmas téli sminkújdonság

Ha valamire szükséged van a ragyogáshoz, akkor az a vintage hatású csomagolásba rejtett Arany csillámpor vanília illattal. Lehetetlen ellenállni neki! Sminkimádóknak ajándékba is tökéletes választás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top