Szépüljünk

Szépséges ajándékötletek karácsonyra 10 000 forint alatt

Anyunak, a mamának, huginak, és persze a legjobb barátnőnek is kellene valami karácsonyra. De micsoda? Legyen személyes, különleges, jöjjön ki a költségkeretből, és nem mellékesen az illető örüljön is neki. Nem egyszerű.

Rénszarvasospulcsi-mustra helyett egy sokkal extrább, illatosabb válogatást készítettünk, mégpedig a kozmetikai márkák idei ünnepi csomagjaiból, amik a drogériákban, parfümériákban várnak rátok. A kínálat ugyanis idén is óriási, a limitált szériáktól csak úgy roskadoznak a polcok.

Hogy megkönnyítsük a helyzeteteket, három árkategóriára osztva mutatjuk be azokat az illatozó csomagocskákat, amelyekkel nagy eséllyel sikert arathattok szeretteitek körében. 2000 forint alatt is már jópofa beautycuccok kaphatóak, amik egy kis csokival felturbózva bátran megállják helyüket, mint ajándék. 2000 és 5000 forint között már két-három termékből álló összeállításokat az olyan népszerű márkáknál is találhatunk, mint a The Body Shop vagy a Lush. 5000 és 10 000 forint között pedig még jobb lehetőségek állnak rendelkezésünkre, itt már a nagyobb márkák, mint a Clinique vagy a Lancôme is szóba jöhet egy-egy szett erejéig.

Az illatozó ajándéktippeket a Krémmánia Magazinon találjátok »

Szépséges ajándék ötletek karácsonyra 10 000 Forint alatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top