Szépüljünk

Randiaranyszabályok, amik a legjobbat hozzák ki belőled

Gondoltad volna, hogy a randi már a készülődés alkalmával is eldőlhet? Ha betartasz néhány alapszabályt, nem lesz nehéz dolgod.

Ugyan minden randi más és más, van néhány aranyszabály, amelyet a találkozások előtt érdemes betartani. A randizás igazán izgalmas dolog, ám ha nem vagy elég következetes, akár ki is csúszhat az irányítás a kezed alól, és úgy esel be a megbeszélt helyre, hogy nem készültél fel rendesen. Hogy ne így legyen, figyelj oda néhány fontos dologra.

Csekkold le

Még mielőtt igent mondasz a randira, csekkold le a pasit. Nézd meg a profilját az internetes fórumokon, és ha van közös ismerősötök, tudakold meg tőle, mi a véleménye róla. Vesztenivalód nincs, hiszen maximum azt mondod, tovább keresgélsz, mert nem ő az, akivel randira mégy. Ha mégis meggyőznek az információk, máris kezdhetsz izgulni a találka miatt.

Érezd jól magad a bőrödben

Ez talán általánosan hangzik, de hidd el, van értelme. Ugyanis nagyon fontos, hogy úgy érkezz a randira, hogy egyben vagy lelkileg és testileg is. Készülj egy kellemes fürdővel, és vedd fel a legszebb ruhád, amit szívesen viselsz, és amiben jó nőnek érzed magad. Ne kapkodj, adj időt magadnak mindenre. Kezdődjön stressz nélkül a találka, hiszen lehet, hogy az életed új fejezete indul el majd.

Irány a kozmetikus

Ha abban a biztos tudatban szeretnél ott ülni a partnereddel szemben, hogy te mindent megtettél azért, hogy a legtöbbet hozd ki magadból, menj el kozmetikushoz, és mondjuk szedesd ki a szemöldököd. A gyantáztatást, szőrtelenítést se feledd, hiszen minden nő akkor érzi a legvonzóbbnak magát, amikor ápolt. A körmeidet is hozd rendbe, a kezed úgyis a figyelem középpontjában lesz, ha például egy étteremben találkoztok.

Randi aranyszabályok, amik a legjobbat hozzák ki belőled

Ne kísérletezz

Mivel a randi kihívás több szempontból is, ne ott akarj megismerkedni egy új öltözködési stílussal. Lesz elég frusztráló helyzet anélkül is, hidd el. Add önmagad, és viselkedj természetesen, hiszen azt szeretnéd, hogy téged ismerjen meg a partnered. Nem lesz könnyű, de megéri.

Légy szexi!

Fontos, hogy szexinek érezd magad a randin, hiszen ha nőies vagy, és tudod, mik az erősségeid, az önbizalmad is a helyén lesz. Jó, ha nem nagymamás pamutbugyiban kelsz útra, hanem választasz valami izgalmas darabot, ami szerinted is igazán csinos. De semmiképpen se mutass meg mindent magadból, hiszen lehet, hogy a külsőségek elvakítják majd a belső ragyogásod.

Időben érkezz

Ha mindent megtettél magadért, és sikerült a legjobb formádat hoznod, véletlenül se tedd tönkre a randit azzal, hogy kapkodva indulsz és későn érkezel. Hiszen amellett, hogy nem tesz jó benyomást rólad, hogy késel, te is rosszul fogod érezni magad a bőrödben. Inkább érj a közelbe hamarabb, és igyál egy teát a környéken.

Kapcsolj ki mindent

Ne feledd, randira mégy, így hagyd magad mögött a napod, a heted és a múltad. Még véletlenül se nyomd rá a pasira az első találkozások alkalmával a bajodat, bánatodat, nem azért vagytok ott. Ha mégis megteszed, talán azt gondolja majd, hogy csak arra kellett.

Olvass még a témában az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top